«Ο Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό»

Φέλιξ Μπριχ

i

© Intime

«Ο Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 20:24 - 03.05.2023

Γερμανικός λογαριασμός στο Twitter ισχυρίζεται πως ο Φέλιξ Μπριχ θα σφυρίξει το ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί καλά καλά η 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, όμως ένας γερμανικός λογαριασμός στο Twitter φέρνει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σύμφωνα με το Schiedsrichteransetzungen, του οποίου όμως οι ισχυρισμοί δεν μπορούν να θεωρούνται δεδομένοι, ο Φέλιξ Μπριχ θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων», κάτι που αν ισχύει επιβεβαιώνει και την απόφαση της UEFA να μη στέλνει πια Elite διαιτητές στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ρέφερι, που το 2021 έβαλε τέλος στη διεθνή καριέρα του, με το ματς της Ρεάλ με την Ίντερ για το Champions League να είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς που σφύριξε. Ωστόσο, εξακολουθεί να διευθύνει παιχνίδια της Bundesliga.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Γερμανός διαιτητής θα έχει για βοηθούς του στο Φάληρο τους Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γκίντερ Περλ. Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί...