Mε τηλεοπτική κάλυψη από το ESPN η αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

i

© Intime

Mε τηλεοπτική κάλυψη από το ESPN η αναμέτρηση ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:38 - 03.05.2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» και η κρισιμότητα της αναμέτρησης προσέλκυσε αρκετούς παρόχους από το εξωτερικό, με το δημοφιλές τηλεοπτικό δίκτυο ESPN να βρίσκεται ανάμεσα τους.

Η ΑΕΚ για να συνεχίσει την κούρσα της προς τον τίτλο και ο Ολυμπιακός για το γόητρο του - και την τρίτη θέση - αναμετριόνται στην «OPAP Arena», με φόντο την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η κρισιμότητα του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια φαίνεται να προσελκύει αρκετά «μάτια» από το εξωτερικό, αφού ουκ ολίγα κανάλια ενδιαφέρονται για την μετάδοση του.

Πιο αναλυτικά, 32 τηλεοπτικοί πάροχοι από όλο τον κόσμο θα καλύψουν το ματς στην «Αγιά Σοφιά», ωστόσο υπάρχει ένας που ξεχωρίζει ανάμεσα τους. Το ESPN της Λατινικής Αμερικής αποδέσμευσε ένα από τα κανάλια του, προκειμένου να δείξει ζωντανά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν όλοι από ένα ματς - σταθμό στη φετινή Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:10 - 02.05.2023

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν όλοι από ένα ματς - σταθμό στη φετινή Super League

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έμειναν εκτός διεκδίκησης τίτλου και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ μπορεί να χάσουν την κορυφή της Stoiximan Super League στις λεπτομέρειες. Για κάθε μία από τις ομάδες του Big-4 υπήρχε ένα κομβικό ματς...

Μέχρι πρόσφατα ο παγκόσμιος κολοσσός μετέδιδε αρκετά από τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, εντούτοις όλα ήταν μέσω της υπηρεσίας on demand. Για πρώτη φορά φέτος, λοιπόν, επιλέγει ένα από τα βασικά κανάλια, προκειμένου να μεταδώσει τον αγώνα στην «OPAP Arena». 

Παράλληλα, παγκόσμιο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, η οποία θα φτάσει επίσης εκτός συνόρων. Ειδικότερα, 30 πάροχοι αναμένεται να καλύψουν το παιχνίδι της Λεωφόρου, με χώρες όπως η Νικαράγουα και η Αυστραλία να εστιάζουν τα βλέμματα τους στην Ελλάδα. 

Η αναμέτρηση των «πράσινων» κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι επίσης μείζονος σημασίας, αφού και οι δύο ψάχνουν το τρίποντο. Από μεριάς «τριφυλλιού» η νίκη θα δώσει συνέχεια στην κορυφή της Stoiximan Super League. Αντιθέτως, οι Θεσσαλονικείς με επικράτηση και ενδεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού, ισοβαθμούν τον σύλλογο του Πειραιά στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Να σημειωθεί, επίσης, πως ακόμα και ο αγώνας του Άρη με τον Βόλο έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον από χώρες του εξωτερικού. Χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία θα δείξουν τον αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, μέσω του οποίου οι «κίτρινοι» θα οριστικοποιήσουν την παρουσία του στην Ευρώπη.