Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:10 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:13 - 03.05.2023

Ο Ολυμπιακός καλείται να προσπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της ΑΕΚ στην «OPAP Arena», με τον Ζοσέ Ανιγκό να αλλάζει το σχήμα σε 4-3-3.

Για το γόητρο του, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει τρίποντο στην «OPAP Arena», με φόντο την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, κόντρα σε μία ΑΕΚ που θέλει νίκη για να συνεχίσει την πορεία της προς τον τίτλο.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έκανε γνωστή την ενδεκάδα του και αυτή περιλαμβάνει την επιλογή τριών χαφ στη μεσαία γραμμή. Απών σε σύγκριση με τη νικηφόρα αναμέτρηση εναντίον του Βόλου θα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, εντούτοις ο Γάλλος θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας του. Παράλληλα, στα στόπερ προτιμήθηκε ο Ουσεϊνού Μπα αντί του Ανδρέα Ντόι, με τον Αφρικανό αμυντικό να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την ήττα από τον Άρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, έχοντας μπροστά του τους Ροντινέι - Ρέαμπτσιουκ στα άκρα και τους Μπα- Παπασταθόπουλο στα σέντερ μπακ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Σαμασέκου και ο Εμβιλά, έχοντας προωθημένους τους Μπίελ - Φορτούνη. Τέλος, στην κορυφή την επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης - Ροντινέι, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Χουάνγκ, Εμβιλά, Σαμασέκου - Μπίελ, Φορτούνης - Μπακαμπού