Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)
i

© Instagram

Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:22 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 30.08.2023

Αρκετά από τα τραγούδια της Σακίρα περιλάμβαναν κάποια μπηχτή για τον Πικέ. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, όμως ο φόβος της μήνυσης την σταμάτησε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Divorce.com», ο πιο συνηθισμένος λόγος για να χωρίσει ένα ζευγάρι είναι η αμέλεια των συζυγικών καθηκόντων είτε από τη γυναίκα, είτε από τον άντρα. Δεύτερη αιτία διαζυγίου είναι η απιστία και σε αυτή την κατηγορία ανήκαν Σακίρα και Πικέ, με τον δημοφιλή πρώην ποδοσφαιριστή να... νυχτοπερπατά αρκετά.

Ακολούθησαν «μπηχτές» τόσο από τη μία όσο και από την άλλη πλευρά, με το ζεύγος να αδιαφορεί για την έκταση που έπαιρνε κάθε μεταξύ τους ζήτημα στα ΜΜΕ. Η ποπ σταρ εκφραζόταν κυρίως μέσα από τα τραγούδια της, αρκετά από αυτά είχαν αιχμές για τον πάλαι ποτέ άσο της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται η ίδια δεν θέλησε να το παρακάνει κιόλας.

Ειδικότερα, πριν από επτά μήνες, η Σακίρα κυκλοφόρησε παρέα με τον ράπερ, Μπιζραπ, το τραγούδι «BZRP Music Sessions #53». Όμως, μέσα σε αυτό υπήρχε ένας στίχος ο οποίος αφαιρέθηκε και ο λόγος είχε να κάνει με τον Πικέ.

Όπως αποκάλυψε ο Κέιτιν, ο συνθέτης του τραγουδιού, σε συνέντευξή του στο κανάλι «Molusco TV», η φράση που λογοκρίθηκε ήταν η εξής: «A ese ají le missing more pique» που μεταφράζεται ως: «Από το τσίλι λείπει το καυτερό».

Ο λόγος πίσω από αυτή τη λογοκρισία αφορούσε ενδεχόμενη μήνυση από τον Πικέ, την οποία η Σακίρα φοβήθηκε αρκετά. Όπως και να 'χει το τραγούδι αυτό σημείωσε μεγάλη επιτυχία, αφού το είδαν περίπου 600 εκατ. άνθρωποι μέχρι σήμερα.