Μύστης Πικέ: «Αυτές είναι οι 3 κινήσεις που κάνω σε ένα ραντεβού»

Ζεράρ Πικέ

i

Ζεράρ Πικέ/ printscreen

Μύστης Πικέ: «Αυτές είναι οι 3 κινήσεις που κάνω σε ένα ραντεβού»

Sportal newsroom 20:45 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 29.06.2023

Ο Ζεράρ Πικέ σε μια εκπομπή αποκάλυψε τις τρεις κινήσεις που κάνει σε ένα ραντεβού για να εντυπωσιάσει τη γυναίκα που βρίσκεται μαζί του.

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την προσωπική του ζωή σε μια εκπομπή, αποκαλύπτοντας αρκετά από τα μυστικά του. Κατά τη διάρκεια μια συζήτησης στο Kings League ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τα ραντεβού του. 

Πιο αναλυτικά για τις τρεις κινήσεις που κάνει σε ένα ραντεβού, προκειμένου να φανεί... κύριος μπροστά στη γυναίκα που είναι μαζί του. «Στο πρώτο ραντεβού προφανώς η γυναίκα κάθεται πρώτη. Δεύτερον πάντα η γυναίκα βλέπει το εστιατόριο και ο άντρας τον τοίχο. Αυτό είναι από το «being a gentleman», είπε αρχικά ο Ισπανός. 

«Αυτά είναι στερεότυπα. Δεν μου αρέσουν», είπε ένας παρευρισκόμενος στην κουβέντα. «Πως αυτό είναι στερεότυπο; Δεν με απασχολούν τα στερεότυπα. Πρέπει να είσαι κομψός», είπε ένας άλλος. Αυτή η ομολογία μάλιστα έγινε σχεδόν την ίδια στιγμή που η πρώην σύζυγός του, Σακίρα, έβγαζε ένα νέο τραγούδι, «ρίχνοντας» βέλη προς τον Πικέ. 

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια λοιπόν έβγαλε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Copa Vacia» (Άδειο Φλιτζάνι) . Σε αυτό η Σακίρα κάνει έμμεσα «επίθεση» στον πρώην σύζυγό της, Ζεράρ Πικέ, αναφερόμενη στον χρόνο που αφιέρωνε ο Ισπανός για τη δουλειά του. «Πάντα ήσουν απασχολημένος με τις δουλειές, θα ήταν καλό αγάπη μου λίγος ελεύθερος χρόνος. Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου λίγο σημασία», τραγουδάει η Κολομβιανή. 

«Υπήρξα «διψασμένη» για εσένα για λίγο καιρό, δεν ξέρω γιατί. Έχω μείνει να θέλω περισσότερο και να θέλω να πιώ από ένα άδειο φλιτζάνι», αναφέρει σε άλλο σημείο μεταξύ άλλων.