Ο Πικέ νευρίασε με τον κόσμο που αποθέωνε τη Σακίρα: «Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής κι εσείς ένα τίποτα»

Η αντίδραση του Πικέ στο πικάρισμα

i

© PrtScr

Ο Πικέ νευρίασε με τον κόσμο που αποθέωνε τη Σακίρα: «Είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής κι εσείς ένα τίποτα»

Με ειρωνικό ύφος απάντησε ο Πικέ στους... fans της Σακίρα, οι οποίοι θέλησαν να τρολάρουν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό το διαζύγιο ανάμεσα στον Πικέ και τη Σακίρα, άπαντες ασχολούνται με τις πράξεις και τα λεγόμενα του χωρισμένου ζευγαριού. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με τους fans της διάσημης τραγουδίστριας.

Συγκεκριμένα, ο Ζεράρ Πικέ έδωσε το παρών σε ένα κλαμπ της Μαδρίτης, στο οποίο δημιουργήθηκε ένα πριβέ πάρτι από την Kings League που ανήκει στον ίδιο. Εκτός από τους καλεσμένους ωστόσο, στον χώρο διασκέδασης βρέθηκαν κι άλλοι θαμώνες που δεν είχαν σχέση με το event κι όπως αποδείχθηκε δεν ήταν ούτε μεγάλοι υποστηρικτές του πρώην αμυντικού.

Μόλις έγινε αντιληπτό από όλους στο κλαμπ ότι ο Πικέ βρίσκεται εκεί, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους φώναξαν ρυθμικά το όνομα της Σακίρα. Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να τρολάρουν τον Πικέ, του οποίου οι σχέσεις με την πρώην γυναίκα του δεν βρίσκονται και στο καλύτερο επίπεδο. Όπως αναμενόταν, η αντίδραση του 36χρονου μόνο ψύχραιμη δεν ήταν. 

«Δεν με νοιάζει, εγώ είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και εσείς είστε ένα τίποτα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πικέ.

Μύστης Πικέ: «Αυτές είναι οι 3 κινήσεις που κάνω σε ένα ραντεβού»

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε για την προσωπική του ζωή σε μια εκπομπή, αποκαλύπτοντας αρκετά από τα μυστικά του. Κατά τη διάρκεια μια συζήτησης στο Kings League ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, έδωσε μερικές λεπτομέρειες για τα ραντεβού του. Πιο αναλυτικά για τις τρεις κινήσεις που κάνει σε ένα ραντεβού, προκειμένου να φανεί... κύριος μπροστά στη γυναίκα που είναι μαζί του. «Στο πρώτο ραντεβού προφανώς η γυναίκα κάθεται πρώτη. Δεύτερον πάντα η γυναίκα βλέπει το εστιατόριο και ο άντρας τον τοίχο. Αυτό είναι από το «being a gentleman», είπε αρχικά ο Ισπανός. 

«Αυτά είναι στερεότυπα. Δεν μου αρέσουν», είπε ένας παρευρισκόμενος στην κουβέντα. «Πως αυτό είναι στερεότυπο; Δεν με απασχολούν τα στερεότυπα. Πρέπει να είσαι κομψός», είπε ένας άλλος. Αυτή η ομολογία μάλιστα έγινε σχεδόν την ίδια στιγμή που η πρώην σύζυγός του, Σακίρα, έβγαζε ένα νέο τραγούδι, «ρίχνοντας» βέλη προς τον Πικέ.