Νέα δεδομένα στον χωρισμό Σακίρα - Πικέ: Είχαν συμφωνήσει σε μία ανοιχτή σχέση

Σακίρα - Πικέ

Νέα δεδομένα στον χωρισμό Σακίρα - Πικέ: Είχαν συμφωνήσει σε μία ανοιχτή σχέση

Sportal newsroom 18:30 - 04.07.2023

Τι αποκαλύπτει ραδιοφωνικός παραγωγός για τον χωρισμό της Σακίρα με τον Πικέ.

Συνεχίζει να απασχολεί ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ. Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους μετά από πάνω από μία δεκαετία κοινής πορείας κι αφού είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ δεκάδες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους. Σύμφωνα με όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ο πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την τραγουδίστρια και μάλιστα πολλές φορές.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το περιβάλλον της Σακίρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο περίγυρος του Πικέ το πρώην ζευγάρι είχε συμφωνήσει για ελεύθερη σχέση τρία χρόνια πριν τον χωρισμό.

Ο Χοσέ Αντόνιο Αβιλές υποστηρίζει, όπως αποκαλύπτουν οι συγγενείς του πρώην ποδοσφαιριστή, ότι το ζευγάρι είχε ανοιχτή σχέση τα τελευταία χρόνια. «Υπήρχε μια άτυπη συμφωνία σύμφωνα με την οποία «εσύ κάνεις ό,τι θέλεις κι εγώ κάνω ό,τι θέλω, αλλά απέναντι στα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούμε να είμαστε ζευγάρι», αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός παραγωγός στην «El Nacional de Catalunya».

O Τζόρνταν δεν δίνει την... ευχή του για τον γάμο του γιού του με την πρώην σύζυγο του Πίπεν (vid)
NBA

11:05 - 04.07.2023

O Τζόρνταν δεν δίνει την... ευχή του για τον γάμο του γιού του με την πρώην σύζυγο του Πίπεν (vid)

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν ρωτήθηκε για το αν εγκρίνει τη σχέση του γιου του Μάρκους, με την Λάρσα Πίπεν, η απάντησή του ήταν μονολεκτική και αρνητική. Η 48χρονη πάντως θέλει να τον παντρευτεί και να αλλάξει το όνομά της σε Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!

Η οικογένεια και οι φίλοι του πρώην ποδοσφαιριστή τονίζουν πως έμειναν έκπληκτοι όταν η Σακίρα κατηγόρησε τον Πικέ για απιστία. «Ο περίγυρος του ποδοσφαιριστή εξεπλάγη από τη δήλωση της Σακίρα», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Πιλάρ Βιντάλ και πρόσθεσε: «Ο Πικέ δεν θέλει να υπάρχουν εικασίες πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η απιστία. Ξαφνιάστηκε από τη δήλωση της Σακίρα».