O Τζόρνταν δεν δίνει την... ευχή του για τον γάμο του γιού του με την πρώην σύζυγο του Πίπεν (vid)

O Τζόρνταν δεν δίνει την... ευχή του για τον γάμο του γιού του με την πρώην σύζυγο του Πίπεν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:05 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 04.07.2023

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν ρωτήθηκε για το αν εγκρίνει τη σχέση του γιου του Μάρκους, με την Λάρσα Πίπεν, η απάντησή του ήταν μονολεκτική και αρνητική. Η 48χρονη πάντως θέλει να τον παντρευτεί και να αλλάξει το όνομά της σε Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!

Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους κρύβονταν από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πλέον Μάρκους Τζόρνταν και η Λάρσα Πίπεν έχουν εκδηλώσει δημόσια τον έρωτά τους με κάθε πιθανό τρόπο. Με φωτογραφίες από τις διακοπές τους, από τα μπάνια τους σε εξωτικά νησιά, από τις κοινές εμφανίσεις σε δεξιώσεις και events. Μέχρι και Podcast κάνουν μαζί αναλύοντας θέματα ποικίλης ύλης. 

Η σχέση αυτή πάντως, έχει έρθει στο επίκεντρο κυρίως λόγω του πατέρα του Μάρκους, δηλαδή του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν και του πρώην συζύγου της Λάρσα, δηλαδή του μεγάλου Σκότι Πίπεν. Οι δύο σπουδαίοι αθλητές της δεκαετίας του '90 που μαζί κατέκτησαν έξι φορές την κορυφή του ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς μέχρι πριν από τη... σύζευξη του Μάρκους και της Λάρσα, είχαν τις διαφωνίες τους, αλλά δεν είχαν κάτι να χωρίσουν. Είχαν εκδηλώσει την αγάπη και το σεβασμό ο ένας προς τον άλλον, δεν ήταν φίλοι, αλλά τα θετικά αισθήματα κυριαρχούσαν. 

Προσφάτως όμως, κάθε επικοινωνία «πάγωσε» και μάλιστα, ειδικά ο Σκότι Πίπεν, είναι πολύ εκνευρισμένος με την κατάσταση. Του φαίνεται αδιανόητο, η πρώην σύζυγός του και μάνα του παιδιού τους, όχι μόνο να έχει σχέση με τον γιο του πρώην συμπαίκτη του, αλλά κατά πως λένε οι φήμες να ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Αυτός του ο εκνευρισμός θεωρήθηκε η αφορμή προ εβδομάδων να φθάσει σε σημείο να δηλώνει πως «ο Τζόρνταν ήταν ένας απαίσιος παίκτης πριν πάω εγώ στο Σικάγο», κάτι που είχε προκαλέσει αίσθηση στις ΗΠΑ και είχε δεχθεί μεγάλη κριτική γι' αυτή του τη θέση. 

O ΜJ από την άλλη δεν τα έχει βάλει με τον... Σκότι, αλλά μάλλον περισσότερο με τον γιο του είναι εκνευρισμένος. Στην πραγματικότητα δεν του πέφτει λόγος, αλλά όταν τον ρώτησαν: «Κύριε Τζόρνταν, τι πιστεύετε για το γεγονός ότι ο Μάρκους και η Λάρσα είναι μαζί; Εγκρίνετε τη σχέση τους;». Ο Τζόρνταν ήθελε να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και λακωνικός: «Όχι», είπε και αποχώρησε.  

Το αμφιλεγόμενο βίντεο των δύο ΝΒΑ stars που αναπαριστούν ερωτική σκηνή... έριξε το internet (vids)
NBA

10:20 - 04.07.2023

Το αμφιλεγόμενο βίντεο των δύο ΝΒΑ stars που αναπαριστούν ερωτική σκηνή... έριξε το internet (vids)

Δύο νεαροί και υπερταλαντούχοι παίκτες του ΝΒΑ, ο Τζέιλεν Γκριν και ο Τζος Κρίστοφερ, είδαν στο ίντερνετ του εαυτούς τους να παίζουν σεξουαλικά παιχνίδια από την εποχή που ήταν γυμνασιόπαιδα. Το βίντεο κατέκλισε το διαδίκτυο πριν... κατέβει και τα σχόλια ήταν από ομοφοβικά μέχρι χιουμοριστικά.

Εν τω μεταξύ, η 48χρονη Λάρσα, δεν ποβληματίζεται και δεν ακούει τι λέει ο κόσμος. Είναι αποφασισμένη να αναβαθμίσει τη σχέση της με τον 32χρονο Μάρκους. Οι δυο τους δεν αποκλείεται σύντομα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τα ιερά δεσμά του γάμου και μάλιστα υπάρχει η σκέψη στο κεφάλι της όταν αυτό συμβεί να προσθέσει το επίθετο του μελλοντικού συζύγου της στο δίπλα από αυτό του πρώην. Έτσι, το όνομά της θα καταλήξει να είναι Λάρσα Πίπεν-Τζόρνταν!