Το αμφιλεγόμενο βίντεο των δύο ΝΒΑ stars που αναπαριστούν ερωτική σκηνή... έριξε το internet (vids)

Το αμφιλεγόμενο βίντεο των δύο ΝΒΑ stars που αναπαριστούν ερωτική σκηνή... έριξε το internet (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:20 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:44 - 04.07.2023

Δύο νεαροί και υπερταλαντούχοι παίκτες του ΝΒΑ, ο Τζέιλεν Γκριν και ο Τζος Κρίστοφερ, είδαν στο ίντερνετ του εαυτούς τους να παίζουν σεξουαλικά παιχνίδια από την εποχή που ήταν γυμνασιόπαιδα. Το βίντεο κατέκλισε το διαδίκτυο πριν... κατέβει και τα σχόλια ήταν από ομοφοβικά μέχρι χιουμοριστικά.

Στα αναλογικά χρόνια της ανθρωπότητας οι πράξεις μεταξύ... κατεργαραίων, διακατέχονταν από άγραφους νόμους. Στην ψηφιακή εποχή όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό από τον ήλιο. 

Έτσι, προέκυψε μία παλιά ιστορία μεταξύ δύο επιστήθιων φίλων, που έκανε τον γύρο του internet, με όχημα ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον σούπερ σταρ των Χιούστον Ρόκετς, Τζέιλεν Γκριν και τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στην ομάδα του Τέξας, Τζος Κρίστοφερ

Οι δυο τους που γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία, που την πέρασαν στην Καλιφόρνια και ήταν αχώριστοι, διέγραψαν μία πορεία που τους οδήγησε στο ΝΒΑ και μάλιστα στον ίδιο οργανισμό. Τώρα, δύο χρόνια μετά το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας ένα είδος highlight από τα γυμνασιακά τους χρόνια έγινε viral. Και το στιγμιότυπο αυτό ήταν εξωαγωνιστικό. Δεν έγινε πάνω στο παρκέ, αλλά πάνω στο... κρεβάτι. 

Μέσω twitter αρχικά -και στη συνέχεια σε κάθε πιθανή και απίθανη πλατφόρμα- διανεμήθηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Τζέιλεν Γκριν να προσπαθεί εν είδει παιχνιδιού να αναπαριστά ερωτική πράξει με τον Τζος Κρίστοφερ. 

Τα σχόλια ήταν εκατομμύρια και τα περισσότερα είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα, αλλά υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που λόγω της φύσης του οπτικοακουστικού υλικού μετέφεραν την συζήτηση σε μία ομοφοβική κριτική και των πρωταγωνιστών, αλλά και όσον απέκτησαν λόγο και άποψη πάνω στις πράξεις των δύο παικτών. 

Το βίντεο «κατέβηκε» από την πλατφόρμα που πλέον διαχειρίζεται διοικητικά ο Ίλον Μασκ, όπως και από τις περισσότερες του διαδικτύου. Βέβαια, ως γνωστόν τα λόγια πετούν, αλλά τα γραπτά (πλέον και) τα βίντεο μένουν, οπότε προκλήθηκε μία μεγάλη συζήτηση στην οποία πήραν μέρος, συντηρητικοί και προοδευτικοί, με αποτέλεσμα να... βγάλουν τα μάτια τους, με την κακή έννοια του όρου. 

Σημαντική ενίσχυση για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, πήραν Μαλίκ Μπίσλεϊ και Ρόμπιν Λόπεζ (vids)
NBA

08:51 - 04.07.2023

Σημαντική ενίσχυση για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο, πήραν Μαλίκ Μπίσλεϊ και Ρόμπιν Λόπεζ (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά τις ανανεώσεις συμβολαίων των Κρις Μίντλετον και Μπρουκ Λόπεζ, απέκτησαν (ξανά) τον δίδυμο αδελφό του τελευταίου, Ρόμπιν, αλλά και τον σκόρερ γκαρντ Μαλίκ Μπίσλεϊ, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τους Λέικερς

Στο μεταξύ, ο Τζος Κρίστοφερ πλέον δεν ανήκει στους Χιούστον Ρόκετς, αφού σχεδόν με το ξεκίνημα της Free Agency τον έστειλαν στο Μέμφις, τη μέρα δηλαδή που από τους Γκίζλις έφυγε με προορισμό το Τέξας, ο Ντίλον Μπρουκς. Αντίθετα, ο Τζέιλεν Γκριν είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ομάδας και πάνω του στηρίζονται αρκετές από τις ελπίδες τους για το μέλλον. Πέρσι, ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας 22,1 πόντους μέσο όρο, ενώ εκπροσωπεί και έναν από τους πιο θεαματικούς παίκτες της νέας γενιάς.