Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζούρασεκ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη (gallery)

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζούρασεκ που ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη (gallery)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:02 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 04.07.2023

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Νέβεν Τζούρασεκ, δεν ήρθε μόνος του στη Θεσσαλονίκη. Έφερε μαζί του και τη σύντροφο του, Τένα Μπάμπιτς, που τράβηξε τα βλέμματα με το καλημέρα....

Ο Νέβεν Τζούρασεκ αφίχθη στην Ελλάδα. Ο 25χρονος Κροάτης μέσος ήρθε στη Θεσσαλονίκη κι ενώ έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη. Τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και δεν αποκλείεται ο παίκτης να ανακοινωθεί ακόμη και μέσα στην ημέρα από τους «κιτρινόμαυρους».

Τον βασικότερο λόγο για να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη έπαιξε φυσικά ο Παλίκουτσα που τον γνωρίζει από πρώτο χέρι και τον έπεισε να αφήσει την Ουκρανία και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Ο Τζούρασεκ είναι 25 ετών, γεννημένος στο Βάραζντιν με ύψος 1,73. και θα αποτελέσει την 8η μεταγραφή της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο 25χρονος μέσος δεν ήρθε μόνος του στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Άρη και να ενταχθεί στη ομάδα. Έφερε μαζί του και την εντυπωσιακή σύντροφο του, Τένα Μπάμπιτς, η οποία τράβηξε τα βλέμματα με το καλημέρα στο αεροδρόμιο.

Το προφίλ του Τζούρασεκ

Ο Τζούρασεκ ξεκίνησε από την ομάδα της γενέτειράς του, πριν τον αποκτήσει το 2015 η Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε ηλικία 17 ετών. Εντάχθηκε αρχικά στη δεύτερη ομάδα και τρία χρόνια αργότερα δόθηκε δανεικός στη Λοκομοτίβα, έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές ως αλλαγή στη Ντινάμο. Με την άλλη ομάδα του Ζάγκρεμπ έκανε 15 παιχνίδια, αρχίζοντας να παίρνει εμπειρίες. Τα επόμενα δυο χρόνια παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός, στην ομάδα που ξεκίνησε αυτή τη φορά, την ΝΚ Βάραζντιν.

Έκανε δυο γεμάτες χρονιές με 63 παιχνίδια, τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ. Ακολούθησε ακόμη ένας δανεισμός το καλοκαίρι του 2021, στην Ντνίπρο, στην οποία έκανε 18 παιχνίδια. Ο κύκλος των δανεισμών ολοκληρώθηκε την επόμενη σεζόν όπου αγωνίστηκε στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια. Τον περασμένο Ιούλιο τον αγόρασε η Σαχτάρ έναντι 800.000 ευρώ. Με την ουκρανική ομάδα είχε 26 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασιστ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, πριν μείνει ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

Ο Τζουράσεκ αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός όσο και ως οκτάρι. Είναι διεθνής σε όλα τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας έχοντας αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια.