Εξομολόγηση Σακίρα για τον Πικέ: «Άφησα την καριέρα μου για αυτόν! Πίστευα ότι μόνο ο θάνατος θα μας χώριζε»

Πικέ - Σακίρα

i

©Intime

Εξομολόγηση Σακίρα για τον Πικέ: «Άφησα την καριέρα μου για αυτόν! Πίστευα ότι μόνο ο θάνατος θα μας χώριζε»

Sportal newsroom 19:49 - 22.09.2023

Κατάθεση ψυχής για τον γάμο της με τον Πικέ έκανε η Σακίρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο «Billboard»

Συνέντευξη εφ' όλης της παραχώρησε η Σακίρα στο περιοδικό «Billboard», που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (21/9). Η δημοφιλής τραγουδίστρια «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για τον γάμο της με τον Πικέ, τονίζοντας πως η ίδια άφησε τα πάντα για χάρη του, ακόμα και την καριέρα της, θεωρώντας πως θα τους χωρίσει ο θάνατος....

«Πίστεψα στο "μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει"»

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστεψα στο "μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει". Πίστεψα αυτό το όνειρο και το είχα για μένα, για τα παιδιά μου», τόνισε σε πρώτο χρόνο προσθέτοντας πως ήλπιζε να έχει μια αιώνια αγάπη παρόμοια με τους γονείς της, που είναι μαζί 50 χρόνια.

 «Αγαπούν ο ένας τον άλλον όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη. Γνωρίζω λοιπόν ότι είναι δυνατό. Ήταν πάντα το παράδειγμά μου. Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη…»

«Το θέμα είναι ότι του είχα αφοσιωθεί. Στην οικογένεια μας, σε αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη. Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ο ρυθμός», υποστήριξε παράλληλα η ίδια, όσον αφορά την καριέρα της και το πως την έβαλε σε δεύτερη μοίρα για χάρη του.

Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:22 - 30.08.2023

Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)

Αρκετά από τα τραγούδια της Σακίρα περιλάμβαναν κάποια μπηχτή για τον Πικέ. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, όμως ο φόβος της μήνυσης την σταμάτησε.

«Η κατάσταση των Μέσων ενημέρωσης ήταν δύσκολη για αυτά (σ.σ. στη Βαρκελώνη). Είχαμε παπαράτσι στο κατώφλι μας κάθε μέρα. Εδώ, είναι κανονικά παιδιά που απολαμβάνουν την κανονικότητα, κάτι που πρέπει να είναι το σχολείο: ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους» πρόσθεσε.