Σοκαριστική βουτιά στο... πουθενά του Πικέ: Πήγε να υπογράψει φανέλα και έπεσε στο κενό (vid)

Ζεράρ Πικέ

i

PrtScr

Σοκαριστική βουτιά στο... πουθενά του Πικέ: Πήγε να υπογράψει φανέλα και έπεσε στο κενό (vid)

Κώστας Τόπας 10:14 - 25.10.2023

Ενα απίστευτο κι αστείο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των ομάδων που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Kings League Americas στην Πόλη του Μεξικού, καθώς ο Ζεράρ Πικέ στην προσπάθειά του να υπογράψει αυτόγραφα για τους θαυμαστές, έπεσε στο... κενό.

Αυτό που πέτυχαν ο Ζεράρ Πικέ και οι συνεργάτες του με το Kings League και το Queens League είναι σπουδαίο. Ο πρώην σύζυγος της Σακίρα είχε πει τότε ότι το έργο γεννήθηκε από την «επιθυμία να αλλάξει η βιομηχανία του θεάματος» και, μετά από μερικούς μήνες απόλυτης επιτυχίας, το έργο συνεχίζει να αναπτύσσεται με άλματα, δίχως όρια.

Η επιτυχία του πρωταθλήματος ήταν τόσο συντριπτική στο διαδίκτυο που, την επόμενη χρονιά, η Ισπανία δεν θα είναι η μόνη χώρα που θα απολαμβάνει αυτού του είδους το περιεχόμενο. Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες, το πρωτάθλημα που δημιούργησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα ξεπεράσει τα σύνορα και, από τον Ιανουάριο του 2024, θα μπορούμε να παρακολουθούμε και να παρακολουθούμε τους αγώνες του Kings League Americas, που θα διεξαχθούν στην Πόλη του Μεξικού.

Στην εκδήλωση παρουσίασης, που έγινε την Τρίτη (24/10) στη χώρα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των προέδρων των συλλόγων, μεταξύ των οποίων ήταν και το όνομα του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Αν και η εκδήλωση ήταν γεμάτη εκπλήξεις και εκατομμύρια άνθρωποι την παρακολούθησαν από διάφορα μέρη του κόσμου, ο Πικέ έγινε ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της βραδιάς αφού πρωταγωνίστησε σε μια διασκεδαστική στιγμή. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο παλαίμαχος αμυντικός  πλησίασε το κοινό για να υπογράψει κάποια από τα αντικείμενα των παρευρισκομένων. Ωστόσο, καθώς μιλούσε στο κινητό του, δεν πρόσεξε ότι η σκηνή που περπατούσε έφτανε στο τέλος της, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό.

Μετά τη βοήθεια του προσωπικού ασφαλείας, το οποίο επαλήθευσε ότι ο Πικέ δεν είχε υποστεί κανένα είδος τραυματισμού, ο Ισπανός πήγε να υπογράψει τα αυτόγραφα.