Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πλάνα CGI από το νέο κι εντυπωσιακό «Καμπ Νόου» (vid)

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πλάνα CGI από το νέο κι εντυπωσιακό «Καμπ Νόου» (vid)

Κώστας Τόπας 09:00 - 24.10.2023

Την εντυπωσιακή αλλαγή του «Καμπ Νόου» παρουσίασε μέσω νέο βίντεο η Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα αποκάλυψε τα φιλόδοξα σχέδιά της για ανακαινίσεις στο «Καμπ Νόου» σε ένα νέο βίντεο που δημιουργήθηκε από υπολογιστή,

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν μεταφέρει τη βάση τους στο «Ολυμπιακό Στάδιο Λιουίς Κονπάνς» στη Βαρκελώνη αυτή τη σεζόν, με το εμβληματικό «Καμπ Νόου» να βρίσκεται κλειστό για τους επόμενους 18 μήνες όσο γίνονται οι εργασίες. Παρά το γεγονός ότι το γήπεδο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα στάδια της Ισπανίας, οι εγκαταστάσεις χρειάζονταν επειγόντως προσοχή κι ανακαίνιση, μετά από χρόνια παρακμής.

Οι Καταλανοί δεν έμειναν αδρανείς, καθώς οι εργασίες κατεδάφισης έχουν ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να ξαναχτιστούν σε μια εντυπωσιακή οπτικά αρένα. Ο σύλλογος δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το προγραμματισμένο έργο, υποστηρίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα είναι εντυπωσιακό. Η Μπαρτσελόνα έδειξε σε όλο τον κόσμο ποια θα είναι η μορφή του νέου γηπέδου, το οποίο δεν θα ονομάζεται πλέον «Καμπ Νόου« αλλά… «Spotify Καμπ Νόου» μετά τη σχετική χορηγική συμφωνία που έχει γίνει.

Προκειμένου να ανακατασκευαστεί μια πλήρης βαθμίδα, τα καθίσματα και το πλαίσιο για αυτήν την υπάρχουσα δομή έχουν ήδη αφαιρεθεί, ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα κερκίδα που εκτείνεται σε όλη την περιφέρεια του νέου εδάφους. Η υπάρχουσα μικρή οροφή στη μία πλευρά του γηπέδου θα κατεδαφιστεί επίσης, για να καταστεί δυνατή η κατασκευή του ογκώδους άνω τμήματος, δημιουργώντας μια δομή που μοιάζει με μπολ.

Ο 17χρονος Γκίου της Μπαρτσελόνα έζησε το όνειρο κάθε παιδιού που παίζει ποδόσφαιρο (vids)
LA LIGA

10:58 - 23.10.2023

Ο 17χρονος Γκίου της Μπαρτσελόνα έζησε το όνειρο κάθε παιδιού που παίζει ποδόσφαιρο (vids)

Ο 17χρονος Μαρκ Γκίου, ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην Ισπανία και που κατάφερε να γράψει ιστορία στην Μπαρτσελόνα με το γκολ του απέναντι στη Μπιλμπάο έζησε το όνειρο κάθε παιδιού που παίζει ποδόσφαιρο.

Το τελικό προϊόν φαίνεται έτοιμο να δημιουργήσει ένα τρομακτικό περιβάλλον για τις αντίπαλες ομάδες που θα επισκέπτονται το «Καμπ Νόου». Με τις κερκίδες να επεκτείνονται προς τα έξω μακριά από τον αγωνιστικό χώρο πριν καλύψουν τη νέα οροφή, ο θόρυβος θα είναι σίγουρα εκκωφαντικός.