Η Σακίρα υποσχέθηκε στους φανς της νέα τραγούδια με ατάκες φωτιά για τον Πικέ

Σακίρα - Πικέ

Η Σακίρα υποσχέθηκε στους φανς της νέα τραγούδια με ατάκες φωτιά για τον Πικέ

Μαρία Δαλιάνη • 10:43 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ βρίσκεται στα καλύτερα της και το αποδεικνύει καθημερινά. Μάλιστα, η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν διστάζει να επιτίθεται μέσα από τα τραγούδια της στον πρώην σύζυγο της. Σε δηλώσεις που παραχώρησε πρόσφατα υποσχέθηκε νέα τραγούδια στους φανς της με στίχους για τον Πικέ ενώ τόνισε ότι η Βαρκελώνη αποτελούσε εμπόδιο στην καριέρα της.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας της και μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ δεν διστάζει να βγάζει τα άπλυτα του πρώην συζύγου της στην φόρα και σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί να πετάει μπηχτές για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Η Σακίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε υποσχέθηκε στους φανς της νέα τραγούδια με ατάκες φωτιά για τον πρώην συζυγο της.

Η γνωστή τραγουδίστρια τόνισε ότι πλέον είναι ερωτευμένη με την δουλειά της σε βαθμό που την κάνει να ξεχνιέται για από τον πόνο που της άφησε η τελευταία της σχέση.

Η Σακίρα αποκάλυψε ότι είναι «πολύ εμπνευσμένη, από τον χωρισμό της» και είπε ότι έχει ετοιμάσει νέες επιτυχίες που δεν θα αφήσουν τον Ζεράρ Πικέ στην ησυχία του. «Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να πω, πράγματα να δοκιμάσω μουσικά, αλλά θα έρθει η ώρα», είπε.

«Αποδείχθηκε ότι ήμουν λιγότερο εύθραυστη από ό,τι πίστευα και η μουσική ήταν το κύριο εργαλείο επιβίωσής μου. Με εξέπληξε η πιθανότητα να μπορέσω να φτιάξω λεμονάδα με τα πιο ξινισμένα λεμόνια», είπε για όλα όσα έχουν ακολουθήσει μετά τον τερματισμό της σχέσης της με τον πρώην παίκτη.

Η Βαρκελώνη στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια πλέον ζει στο Μαϊάμι ένα μέρος το οποίο της έχει χαρίσει την ηρεμία που αναζητούσε μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι η Βαρκελώνη όπου ζούσε για χρόνια με τον πρώην συζυγό της την στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα της, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την περίοδο πριν τον χωρισμό πολυτάραχη και ότι δεν μπορούσε να είναι παραγωγική και στην δουλειά της.

Τέλος, αναφερόμενη στο τραγούδι που έβγαλε σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Bizzarrap που δεν δίστασε να επιτεθεί ευθέως στον πρώην σύντροφο του η Σακίρα ανέφερε ότι πολλοί της ζήτησαν να αλλάξει το τραγούδι, ώστε το μήνυμά της να μην είναι τόσο ξεκάθαρο.

«Μου είπαν: «Άλλαξε τους στίχους, αυτό δεν μπορεί να βγει», και απάντησα ότι δεν είμαι διπλωμάτης των Ηνωμένων Εθνών, είμαι γυναίκα, ένας πληγωμένος λύκος. Τώρα δεν είναι πια έτσι. Τώρα κανείς δεν λέει στον καλλιτέχνη με ποιον να σχετιστεί ή με ποιον να κάνει. Σήμερα όλα έχουν αλλάξει, σήμερα το τραγούδι στα ισπανικά είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορείς να κάνεις», εξήγησε για τους στίχους του τραγουδιού της.