Η Ρεάλ απέλυσε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου μετά από το «φιάσκο» με τον Γκιουλέρ

Άρντα Γκιουλέρ

i

©PrtScr

Η Ρεάλ απέλυσε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου μετά από το «φιάσκο» με τον Γκιουλέρ

Κώστας Τόπας 08:30 - 14.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου Νίκο Μίχιτς, εξαιτίας της διαχειρισής του στους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Νίκο Μίχιτς διορίστηκε επικεφαλής του ιατρικού τμήματος της Ρεάλ Μαδρίτης το 2017. Ο Κροάτης κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος από τους Μαδριλένους, καθώς διάφορα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν ότι η υπόθεση του Άρντα Γκιουλέρ οδήγησαν την διοίκηση να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση. 

Ο Τούρκος αστέρας υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι. Είχε έναν ελαφρύ τραυματισμό στον μηνίσκο και μετά την αποθεραπεία του τραυματίστηκε ξανά αμέσως. Λόγω αρκετών αποτυχιών, δεν έχει καταφέρει να καταγράψει ακόμα ούτε λεπτό για την ομάδα του. Ο Μίχιτς επέλεξε τη συντηρητική θεραπεία και αρχικά δεν ήθελε να χειρουργηθεί ο Γκιουλέρ.

Αυτό οδήγησε σε μεγάλες διαφωνίες εντός του συλλόγου μεταξύ των φυσιοθεραπευτών, των προπονητών φυσικής κατάστασης και του ίδιου του Μίχιτς. Παρόμοιες καταστάσεις έχουν προκύψει στο παρελθόν με τραυματισμούς στους Καρίμ Μπενζεμά, Νταβίντ Αλάμπα και Ντάνι Θεμπάγιος. Η Ρεάλ Μαδρίτης θεώρησε ότι η κατάσταση δεν ήταν πλέον ανεκτή και ως εκ τούτου αποχαιρέτησε τον Μίχιτς.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Γκιουλερ, εκτός δράσης βρίσκεται αυτή την περίοδο και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ ενώ στην αρχή της σεζόν για σχεδόν ένα μήνα απουσίασε και ο Βινίσιους Τζούνιορ. Εκτός για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα παραμείνουν και οι Μιλιτάο και Κουρτουά εξαιτίας ρήξης χιαστού που έχουν υποστεί.

Ο Μίχιτς πάντως, ο οποίος βρισκόταν στη Ρεάλ από το 2017, διατηρούσε και εξαιρετικές σχέσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.