Ο Ντε Χέα απέρριψε χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ εξαιτίας της γυναίκας του!

Ντε Χέα - Εντούρνε

i

©David De Gea/ instagram

Ο Ντε Χέα απέρριψε χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ εξαιτίας της γυναίκας του!

Κώστας Τσιακλής 10:57 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 19.11.2023

Ο Νταβίντ Ντε Χέα παραμένει ελεύθερος και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει απορρίψει χρυσοφόρα πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο εξαιτίας της γυναίκας του.

Ο Νταβίντ Ντε Χέα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που παραμένουν ακόμα ελεύθεροι. Το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε από τον περασμένο Ιούνιο και έκτοτε ο 33χρονος ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Όπως ανέφερε αρχικά η Sun και κοινοποιήθηκε από άλλα μεγάλα βρετανικά μέσα, ο Ντε Χέα έλαβε πρόσφατα μια χρυσοφόρα πρόταση από την Αλ Νασρ του πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως οι Σαουδάραβες είχαν προσφέρει στον Ισπανό εβδομαδιαίο μισθό ύψους περίπου 570.000 ευρώ. Παρά το γεγονός αυτό ο Ισπανός προχώρησε στην απόρριψη της πρότασης αφού η γυναίκα του, Εντούρνε, δεν ενδιαφέρεται να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή!

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι και οι λύσεις από την Ισπανία

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα για τον Ντε Χέα ενδιαφέρεται η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να θέλει να προσθέσει ακόμα ένα δυνατό όνομα στο ρόστερ της ομάδας του. Η ενδεχόμενη πρόταση δεν αφήνει αδιάφορο τον 33χρονο, ο οποίος θεωρεί ελκυστική τη λύση του MLS και τη συνύπαρξη με τον Μέσι.

Πάντως ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την πατρίδα του. Τον Ντε Χέα λοιπόν θέλει τόσο η Βαλένθια, όσο και η Ρεάλ Μπέτις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Το πρόβλημα σε αυτές τις προτάσεις είναι ότι οι δύο ομάδες δεν μπορούν να προσφέρουν τον μεγάλο μισθό που λάμβανε ο Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (400.000 ευρώ την εβδομάδα).

«Ένα βήμα από τον χωρισμό Μέσι και Αντονέλα - Υπάρχει κρίση»
REST OF THE WORLD

10:27 - 19.11.2023

«Ένα βήμα από τον χωρισμό Μέσι και Αντονέλα - Υπάρχει κρίση»

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα περί... σοβαρής κρίσης και χωρισμού φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχαν φουντώσει αρκετά τα σενάρια που ήθελαν τον Ντε Χέα να επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως ο αντικαταστάτης του, Αντρέ Ονάνα, δεν είχε πείσει με τις εμφανίσεις του ενώ επίσης θα απουσιάσει για ένα μήνα και για το Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στο διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!