«Ψήνεται» επιστροφή Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Νταβίντ Ντε Χέα

i

©prtscr

«Ψήνεται» επιστροφή Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τσιακλής 11:10 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 26.10.2023

Ο Νταβίντ Ντε Χέα αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι όμως τα αγγλικά μέσα τον θέλουν να γίνεται ξανά κάτοικος «Όλντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να θέλει να εντάξει ξανά στο δυναμικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα, μόλις τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Την Τρίτη (24/10) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρώτη της νίκη στο Champions League, με τον Αντρέ Ονάνα να γίνεται ήρωας αφού απέκρουσε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Κοπεγχάγη. 

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας αντικατέστησε τον Νταβίντ Ντε Χέα που αποχώρησε το καλοκαίρι όμως για την ώρα δεν έχει πείσει καθόλου με τις παρουσίες του αφού έχει υποπέσει ήδη σε αρκετά τραγικά λάθη. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα οι «κόκκινοι διάβολοι» ετοιμάζονται να κάνουν ξανά δικό τους τον Ντε Χέα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αποχώρησε και με τον καλύτερο τρόπο αφού ο ίδιος δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο με χαμηλότερες απολαβές ωστόσο παρά το γεγονός αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε να λύσει τη συνεργασία της με αυτόν. Ο Ντε Χέα παραμένει ελεύθερος και το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί στο Μάντσεστερ για προπονήσεις, φουντώνοντας τις φήμες περί επιστροφής.

Αυτές παίρνουν σάρκα και οστά πλέον αφού δημοσιεύματα στην Αγγλία τον φέρνουν ξανά στο «Όλντ Τράφορντ». Όπως αναφέρεται εκτός από τη φόρμα του Ονάνα, σημαντικό ρόλο στην απόφαση παίζει και το ότι ο Καμερουνέζος θα απουσιάσει τον Ιανουάριο λόγω του Κόπα Άφρικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται και ο Αλτάι Μπαγιντίρ που αποκτήθηκε επίσης το καλοκαίρι από τη Φενέρμπαχτσε με πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ντε Χέα βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 12 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2011 μέχρι το 2023. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποίησε 545 συμμετοχές και κατέγραψε 190 ανέπαφες εστίες και μερικές αξέχαστες αποκρούσεις. Επίσης ο 32χρονος κατέκτησε και οκτώ τίτλους, με κορυφαίο αυτόν της Premier League το 2013.