«Ένα βήμα από τον χωρισμό Μέσι και Αντονέλα - Υπάρχει κρίση»

Μέσι - Αντονέλα

i

© Instagram

«Ένα βήμα από τον χωρισμό Μέσι και Αντονέλα - Υπάρχει κρίση»

Sportal newsroom 10:27 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 19.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα περί... σοβαρής κρίσης και χωρισμού φαίνεται να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Λιονέλ Μέσι και η Αντονέλα Ροκούζο μέχρι στιγμής αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου κι όχι μόνο, ωστόσο τα τελευταία δημοσιεύματα έρχονται να αλλάξουν τα όσα πιστεύαμε για αυτήν τη σχέση. 

Συγκεκριμένα, στα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών, τον γύρο του κόσμου κάνουν δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο του Αργεντινού σούπερ σταρ να βρίσκεται σε μεγάλη κρίση, η οποία είναι ικανή να οδηγήσει και στον χωρισμό. Μάλιστα, το γεγονός πως ο Pulga έχει αλλάξει την εικόνα του προφίλ του στο Instagram στην οποία πόζαρε όλη η οικογένεια κι έβαλε μία στην οποία είναι μόνος του από την απονομή της φετινής «Χρυσής Μπάλας», έχει ρίξει περισσότερο... λάδι στη φωτιά. 

Επίσης, οι δυο τους έχουν να δημοσιεύσουν κοινές φωτογραφίες αρκετές εβδομάδες. Αυτό μπορεί να λέει πολλά, ωστόσο μπορεί να μη λέει κι απολύτως τίποτα. «Μπορεί να είναι ένα βήμα από τον χωρισμό. Όλα δείχνουν ότι υπάρχει κρίση. 

Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)
WORLD CUP

08:31 - 17.11.2023

Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)

Ο αστέρας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Ουρουγουανό μέσο, Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στο «Μπομπονέρα».

Μου αποκάλυψαν από το περιβάλλον τους ότι βιώνουν μια πολύ δυνατή κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Γκονζάλο Βάσκες.

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!