Η «κατάρα» της Σαουδικής Αραβίας στοιχειώνει ακόμα τον Μέσι

Αργεντινή - Σαουδική Αραβία

i

©Intime

Η «κατάρα» της Σαουδικής Αραβίας στοιχειώνει ακόμα τον Μέσι

Κώστας Τόπας 12:44 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 17.11.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του στην εθνική Αργεντινής γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, μετά από περίπου έναν χρόνο, όταν η Σαουδική Αραβία είχε πετύχει σπουδαία νίκη απέναντι στην «Αλμπισελέστε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Μετά από ένα σερί νικών, ο Λιονέλ Μέσι τελικά... έπεσε με την Αργεντινή στα προκριματικά του Μουντιάλ, καθώς αυτή τη φορά η Παγκόσμια πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Ουρουγουάη, σε ένα ματς με πολλά νεύρα κι ένταση.

Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη για την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι μετά την ήττα που της υπέστη η «Αλμπισελέστε» από την Σαουδική Αραβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. 

Η ειρωνεία εδώ είναι ότι η Σαουδική Αραβία πέτυχε την πρώτη της διεθνή νίκη μετά τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το βράδυ της Πέμπτη (16/11), επικρατώντας του Πακιστάν με 4-0 στα προκριματικά του Μουντιάλ Ασίας.

Για τον Μέσι και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αυτή η ήττα μπορεί να κάνει την Αργεντινή να χάσει το προβάδισμά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 12 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από την Ουρουγουάη

Ο επόμενος αγώνας για την «Αλμπισελέστε» θα είναι στο ντέρμπι της Νότιας Αμερικής με τη Βραζιλία την ερχόμενη Τετάρτη (21/11), που είναι μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, ενώ η Ουρουγουάη θα παίξει με τη Βολιβία, οπότε θα έχει την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα εάν η Αργεντινή χάσει...