H χειρονομία του Ουγκάρτε στον Ντε Πολ που έβαλε «φωτιά» στο Αργεντινή – Ουρουγουάη (vid)
i

PrtScr

H χειρονομία του Ουγκάρτε στον Ντε Πολ που έβαλε «φωτιά» στο Αργεντινή – Ουρουγουάη (vid)

Κώστας Τόπας 11:34 - 17.11.2023

Ο Μανουέλ Ουγκάρτε τα έβαλε με τον Ροντρίγκο Ντε Πολ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ουρουγουάης με την Αργεντινή.

Η Ουρουγουάη κατάφερε μέσα στο κατάμεστο Μπομπονέρα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου να επικρατήσει με 2-0 της «Αλμπισελέστε». Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Ρόναλντ Αραούχο (41') και Νιούνιες (87') οι οποίοι βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και χάρισαν στην «Σελέστε» τη νίκη.

Από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο ενδεχομένως θα ήθελε την ομάδα του. Μάλιστα, ο «Pulga» σε μία σύρραξη στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, έχασε τον έλεγχο και τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να πιάσει από τον λαιμό τον Ολιβέιρα. Μία κίνηση που σίγουρα προκαλεί έκπληξη και λίγοι την περίμεναν. 

Ολο αυτό ξεκίνησε επειδή νωρίτερα, ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Μανουέλ Ουγκάρτε, είχε μια διαμάχη με τον αντίπαλό του, τον Ροντρίγκο Ντε Πολ. Κατά τη διάρκεια αυτού του καβγά, ο 22χρονος Ουρουγουανός έκανε μια εξωφρενική χειρονομία στον αστέρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, πριν ορμήξει ο Μέσι.

Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)
WORLD CUP

08:31 - 17.11.2023

Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)

Ο αστέρας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Ουρουγουανό μέσο, Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στο «Μπομπονέρα».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι, ο Μέσι αναφέρθηκε στη χειρονομία του Ουγκάρτε, υποδεικνύοντας ότι έπρεπε να «μάθει σεβασμό». «Προτιμώ να μην πω αυτό που σκέφτομαι για κάποιες χειρονομίες», είπε ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου.