Σκαλόνι: «Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο Ορτέγκα»

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα

i

© Intime

Σκαλόνι: «Ξέρουμε καλά ποιος είναι ο Ορτέγκα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:56 - 15.11.2023

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα ο Λιονέλ Σκαλόνι, πριν το παιχνίδι της Εθνικής Αργεντινής με την Ουρουγουάη.

Eκροσώπηση σε μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου θα έχει ο Ολυμπιακός, με τον Φρανσίσκο Ορτέγκα να περιλαμβάνεται στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι. Ο αμυντικός των Πειραιωτών βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής, με τις καλές του εμφανίσεις φορώντας τα «ερυθρόλευκα» να του δίνουν μία θέση ανάμεσα στους παγκόσμιους αστέρες.

Στην περίπτωσή του στάθηκε και ο προπονητής της «αλμπισελέστε», μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, πριν το παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Ο Σκαλόνι υποστήριξε πως γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο άσος των Πειραιωτών, αφού ο αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Αργεντινής. 

«Οι κλήσεις του Μαφέο και του Ορτέγκα ήταν για να καλύψουμε κάποια προβλήματα, τα οποία αφορούν τραυματισμούς. Ο Μοντιέλ αναρρώνει από έναν τραυματισμό και ο Φόιθ δεν είναι διαθέσιμος. Τον Μαφέο τον θεωρούμε μία πολύ καλή λύση. Από την άλλη, τον Φρανσίσκο τον ξέρουμε πολύ καλύτερα. Τον είχαμε στις ακαδημίες. (Σε αυτά τα ματς) θα δούμε και παίκτες για το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σκαλόνι.

Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:01 - 15.11.2023

Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»

Τη συζήτηση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αμέσως μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον παρότρυνε να πάει στην Αραβία, εντούτοις ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ορτέγκα εισέπραξε συγχαρητήρια στο ματς της Κυριακής (12/11) από παίκτες του Αστέρα. Οι ποδοσφαιριστές πλησίασαν τον αμυντικό για να τον συγχαρούν για το γεγονός πως βρίσκεται στην αποστολή της Αργεντινής.