Ολυμπιακός: Δοκιμασία ως το τέλος του 2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

© Intime

Ολυμπιακός: Δοκιμασία ως το τέλος του 2023

Διονύσης Βερβελές 10:48 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 15.11.2023

Δύο φορές θα δει το σπίτι του ο Ολυμπιακός μέχρι τα Χριστούγεννα και έχει δύσκολο δρόμο…

Την ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και για εντατική δουλειά με λιγότερη πίεση, έχουν οι ομάδες αυτές τις ημέρες από τη στιγμή που υπάρχει παύση αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας των Εθνικών ομάδων. Έτσι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα έχει ένα διάστημα που θα δουλέψει στο Ρέντη χωρίς τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Με την επιστροφή όμως των παικτών και το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός θα έχει ένα πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, παίζοντας μάλιστα στο γήπεδό του μόλις δύο φορές, από τα οκτώ συνολικά παιχνίδια που θα έχει να δώσει μέχρι το τέλος του 2023!

Στην Ελλάδα θα δώσει συνολικά έξι ματς, εκ των οποίων όμως μόλις το ένα θα είναι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ας τα δούμε με τη σειρά, τα παιχνίδια για τη Super League. Επιστρέφει ο Ολυμπιακός με ματς στο γήπεδό του, στις 25 Νοεμβρίου με τον Παναιτωλικό και μετά έχει συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από την έδρα του με Βόλο (3/12), Πανσερραϊκό (10/12), Ατρόμητο (17/12) και Λαμία (21/12).

Ανάμεσα στις ημερομηνίες των παραπάνω αγώνων, μεσολαβούν δύο παιχνίδια για το Europa League, με τα οποία ολοκληρώνεται και η φάση των ομίλων, αλλά και το ένα ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας. Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός θα παίξει αρχικά με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία στις 30 Νοεμβρίου και μετά δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για τον όμιλο με την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη στις 14 Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει οριστεί επίσημα, αλλά θα είναι στο διάστημα 5-7 Δεκεμβρίου στη Λεωφόρο. Από τα συνολικά οκτώ παιχνίδια που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός για το 2023, μόλις τα δύο θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα άλλα έξι μακριά από το γήπεδό του. Μάλιστα το ένα από τα δύο ματς εντός έδρας, συγκεκριμένα με τον Παναιτωλικό, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Μόνο σε αυτό με την Μπάτσκα Τόπολα θα ξαναδεί ο κόσμος του Ολυμπιακού από κοντά την ομάδα και μένει να δούμε, αν η ομάδα θα πάρει σε κάποιο εκτός έδρας ματς εισιτήρια. Ίσως με Βόλο και Πανσερραϊκό…

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τα Χριστούγεννα

  • Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 25/11 
  • Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός 30/11 
  • Βόλος - Ολυμπιακός 3/12 
  • Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 5-7/12 
  • Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός 10/12 
  • Ολυμπιακός - Μπάτσκα Τόπολα 14/12 
  • Ατρόμητος – Ολυμπιακός 17/12 
  • Λαμία - Ολυμπιακός 21/12