«Η Ιντερνασιονάλ στο "κυνήγι" του Σκάρπα»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

«Η Ιντερνασιονάλ στο "κυνήγι" του Σκάρπα»

Δημήτρης Χούπης 18:02 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:07 - 14.11.2023

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα Μέσα η Ιντερνασιονάλ έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα.

Ολοένα και πληθαίνουν οι ομάδες από τη Βραζιλία που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα. Μετά την Ατλέτικο Μινέιρο λοιπόν στο «κόλπο» της απόκτησής του έχει μπει και η Ιντερνασιονάλ σύμφωνα με Μέσα από τη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ESPN Brazil, η Ιντερνασιονάλ μπήκε δυναμικά στο «κυνήγι» του παίκτη του Ολυμπιακού, λέγοντας πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρκετά καλή άποψη για τον μέσο. Υπενθυμίζεται πως ο Σκάρπα φόρεσε τη φανέλα της Παλμέιρας και από εκεί σχημάτισαν την εικόνα για τον Βραζιλιάνο. 

Το δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει συγκεκριμένα πως η Ιντερνασιονάλ θέλει τον Σκάρπα για να συμπληρώσει ένα δίδυμο μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Άλαν Πάτρικ. Ακόμα η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει ξεκινήσει επαφές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο τον θέλει για το καλοκαίρι του 2024. 

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μινέιρο, Μέσα από τη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε επαφές με την ομάδα. Η πιθανή συμφωνία που μπορεί να υπάρξει, αφορά μια μόνιμη μεταγραφή, με την Ατλέτικο Μινέιρο να αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη. 

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και στον Ολυμπιακό ήρθε ως δανεικός για έναν χρόνο τον περασμένο Αύγουστο. Μέχρι στιγμής με τους «ερυθρόλευκους» δεν έχει πετύχει κανένα γκολ, ενώ δεν έχει ούτε ασίστ.