Προς Βραζιλία ο Σκάρπα: «Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή»

Ο Γκουστάβο Σκάρπα

i

© Intime

Προς Βραζιλία ο Σκάρπα: «Η Ατλέτικο Μινέιρο βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:00 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 10.11.2023

Σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Γκουστάβο Σκάρπα βρίσκεται η Ατλέτικο Μινέιρο, όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Βραζιλία.

Μπορεί ο Γενάρης να αργεί ακόμα, εντούτοις τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει. Ένα από αυτά αφορά και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Σκάρπα, ο οποίος δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα από την ημέρα που ήρθε. Ο ίδιος ήρθε ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα της Αγγλίας τον ερχόμενο Ιούνιο.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Εντούτοις, δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει και ο μεσοεπιθετικός να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η «Uol», η οποία υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο. Ειδικότερα, το Μέσο τονίζει πως ο σύλλογος της Serie A θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό εκείνος να αγωνιστεί από τη σεζόν 2024-25.

«Οι οπαδοί της Ατλέτικο ήταν ενθουσιασμένοι στα social media, μόλις πληροφορήθηκαν πως η ομάδα διαπραγματεύεται με το επιτελείο του Γκουστάβο Σκάρπα. Οι αρθρογράφοι της Uol, Αντρέ Χερνάν και Μπρούνο Ανντράντε αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, ο οποίος ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Σύμφωνα με αυτούς, το deal θα αφορά μια μόνιμη μεταγραφή, με την ασπρόμαυρη ομάδα να αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα από τη Βραζιλία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκάρπα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία και τον απέκτησε τον περασμένο καλοκαίρι από την Παλμέιρας».

Στον Ολυμπιακό ήρθε πριν τον Αύγουστο, με μορφή δανεισμού για ένα έτος. Έκτοτε έχει μετρήσει 10 παιχνίδια με τα «ερυθρόλευκα», τα περισσότερα ως αλλαγή, δίχως να πετύχει κανένα γκολ μέχρι στιγμής.