Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Καραπαπάς

i

Βαγγέλης Μαρινάκης - Κώστας Καραπαπάς/©Intime

Πάει στο CAS ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 15:40 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 10.11.2023

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή και στο CAS, μετά το γεγονός ότι η έφεσή του για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απορρίφθηκε.

Η έφεση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε και ο Παναθηναϊκός παίρνει το ντέρμπι με 3-0 για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα. Ετσι οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 38.000 ευρώ και να αγωνιστούν δύο φορές χωρίς κόσμο, με τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους βάσει τρέχοντος προγράμματος να είναι αυτά κόντρα σε Παναιτωλικό (25/11, 17:30) και ΑΕΚ (03/01) στη Stoiximan Super League.

Ωστόσο, ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω ανάρτησης του στα social media, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο «Ολυμπιακός θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό», όπως τονίζει.

Αναλυτικά η ανάρτησή του αναφέρει:

«Το έγκλημα ολοκληρώθηκε. Η αλλοίωση του πρωταθλήματος είναι πλέον γεγονός.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφύγει στο CAS και θα στραφεί νομικά κατά όλων όσων συντέλεσαν σε αυτό.

Ο κόσμος μας, η ομάδα, οι προπονητές, η διοίκηση, είμαστε μια γροθιά! Και θα κατακτήσουμε τους στόχους μας ότι και αν συμβεί.

Ταυτόχρονα δε θα ξεχάσουμε τους ΑΦΩΝΟΥΣ πολιτικούς της περιφέρειας μας και όλης της χώρας, την απούσα από όσα τραγικά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο κυβέρνηση και τον όμιλο Μετροπόλιταν-Υγεία που έπαιξε σε εκατομμύρια φιλάθλους της ομάδας μας ένα βρόμικο παιχνίδι.

Από εδώ και στο εξής θα γευτείτε τους καρπούς όσων σπείρατε».

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά PrtScr