Ποια παιχνίδια θα δώσει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός

Γεώργιος Καραϊσκάκης

i

©Intime

Ποια παιχνίδια θα δώσει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός

Sportal newsroom 15:28 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:55 - 10.11.2023

Ποια θα είναι τα δύο παιχνίδια τα οποία ο Ολυμπιακός θα δώσει χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, μετά το γεγονός ότι απορρίφθηκε η έφεσή του, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η έφεση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε και ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με 3-0 για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο διεξήχθη στις 22 του Νοέμβρη, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αφορμή στάθηκε μία κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την πτώση και κατ' επέκταση την αποχώρηση του Χουάνκαρ με φορείο. 

Η Επιτροπή Εφέσεων πραγματοποίησε διάσκεψη προκειμένου να εκδώσει απόφαση για την τύχη του αγώνα που σήμερα (10/11) κατοχυρώθηκε στον Παναθηναϊκό με τιμωρία -1 βαθμού, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ για τον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά τα δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών, αυτά ενδεχομένως να είναι κόντρα στον Παναιτωλικό στις 25 Νοεμβρίου και απέναντι στην ΑΕΚ (03/01), για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.