Η στιγμή της αποχώρησης του Χουάνκαρ από το «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Η στιγμή της αποχώρησης του Χουάνκαρ από το «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Sportal newsroom 00:51 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 23.10.2023

Με φορείο και κολάρο αποχώρησε ο Χουανκάρ από το «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο για τις απαραίτητές εξετάσεις.

Το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν τελείωσε ποτέ, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να χρειαστεί να μάθουν την τύχη του αγώνα στα δικαστήρια. Τη στιγμή της ισοφάρισης των «ερυθρολεύκων», μία κροτίδα έπεσε κοντά στο σημείο που έκαναν προθέρμανση οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Εκείνη τη στιγμή ο Χουανκάρ ζαλίστηκε και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί γιατί οι παίκτες των «πρασίνων» αποχώρησαν, ενώ λίγο μετά αποχώρησαν και εκείνοι του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός μπακ λοιπόν αποχώρησε από το «Γ. Καραϊσκάκης» με φορείο και κολάρο, προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Υπενθυμίζεται ότι ο αριστερός οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού είναι στο νοσοκομείο «Υγεία», ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κανένα νεότερο από την κατάστασή του. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το post game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!