Δύο σούπερ ματς ο Ρέτσος!

Παναγιώτης Ρέτσος

i

©intime

Δύο σούπερ ματς ο Ρέτσος!

Διονύσης Βερβελές 21:28 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 13.11.2023

Μετά τη Γουέστ Χαμ και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Έλληνας στόπερ ηγήθηκε της άμυνας…

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι ένα πρόσωπο που έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Ο κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μάλλον έχει την... ατυχία να είναι Έλληνας και γι’ αυτό είναι πολλές οι φορές που συγκεντρώνει πάνω του την έντονη κριτική και όχι μόνο. Βέβαια, για να είμαστε ρεαλιστές, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει διαχρονικά με τους Έλληνες παίκτες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλους τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στον Ολυμπιακό πάντως, όλοι βλέπουν πως ο φετινός Ρέτσος πραγματικά δε θυμίζει σε τίποτα τον περσινό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» πραγματοποιεί μέχρι τώρα μία καλή σεζόν και συνεχώς δείχνει όλο και πιο ώριμος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βγάζει μια μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Το μεγάλο τεστ και ματς με μεγαλύτερη βαρύτητα, ήταν το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μέσα στην Αγγλία πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση και είναι κρίμα που δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας για να φανεί και ακόμη περισσότερο η δουλειά που έκανε στο χορτάρι. Βοήθησε πολύ και τον Πορόζο, «καθάρισες» πόσες φάσεις, πήρε τα «μπράβο» του Μαρτίνεθ.

Εξίσου καλή δουλειά έκανε και στην Τρίπολη. Θα μπορούσε μάλιστα να πει κανείς πως παρά το νεαρό της ηλικίας του ήταν αυτός που προσπάθησε και να καθοδηγήσει τον Ανδρέα Ντόη στο γήπεδο, καλύπτοντας και τον συμπαίκτη του όποτε χρειάστηκε να το κάνει. Έτρεξε αρκετά στην Τρίπολη και μάλιστα σε ένα γήπεδο που ποτέ δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό. Αν εξαιρέσει κανείς το λάθος του στην πάσα που «γέννησε» φάση για τον Αστέρα στο 6 ο λεπτό, ήταν καταλυτικός και βοήθησε τα μέγιστα.

Ως τώρα, παρουσιάζεται πιο βελτιωμένος και στα μάτια του Μαρτίνεθ, αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας των «ερυθρόλευκων». Και μην ξεχνάμε, φυσικά, πως είναι παιδί από τα σπλάχνα του συλλόγου, αφού από μικρή ηλικία ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει φτάσει να είναι βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας.