Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»

Μαρσέλο και Ρονάλντο

i

© Intime

Μαρσέλο: «Μετά τον Ολυμπιακό μίλησα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και με συμβούλεψε να πάω στην Αραβία»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:01 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 15.11.2023

Τη συζήτηση του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αμέσως μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε πως ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον παρότρυνε να πάει στην Αραβία, εντούτοις ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το κεφάλαιο «Μαρσέλο» δεν διήρκησε πολύ στον Ολυμπιακό, αφού παρά τις προσδοκίες προς το πρόσωπό του ο ίδιος δεν κατόρθωσε να προσφέρει πολλά. Ο διεθνής αμυντικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, όμως πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 10 παιχνίδια, μέχρι τελικά να αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2023. 

Πριν τελικά να συμφωνήσει με τη Φλουμινένσε, ο Μαρσέλο αποκάλυψε πως είχε συζήτηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου ο δεύτερος να τον συμβουλέψει για το μέλλον του. Όπως υποστήριξε ο Βραζιλιάνος, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον προέτρεψε να επιλέξει μία ομάδα της Αραβίας. 

«Εγώ και ο Ρονάλντο είχαμε μία συζήτηση, μετά τη φυγή μου από τον Ολυμπιακό. Είχα τις προτάσεις μου για να φύγω, μεταξύ άλλων και στην Αλ Νασρ. Αλλά ένοιωθα πως έπρεπε να γυρίσω εδώ, στη Βραζιλία, στη χώρα που γεννήθηκα. Κάτι μέσα μου μου έλεγε πως έπρεπε να γυρίσω πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Για την ιστορία, ο 35χρονος αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε 24 από τα 47 φετινά παιχνίδια της ομάδας του, αρκετά από αυτά ως βασικός. Με την ομάδα του έφτασε ως τον τελικό του Copa Libertadores - στον οποίο αγωνίστηκε 80 λεπτά - με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να σηκώνουν το πολυπόθητο τρόπαιο .