Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Μέσι για την άσεμνη χειρονομία του: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν σέβονται τους μεγάλους» (vid)

Κώστας Τόπας 08:31 - 17.11.2023

Ο αστέρας της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε με τον Ουρουγουανό μέσο, Ολιβέιρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα στο «Μπομπονέρα».

Ο Λιονέλ Μέσι έχασε την ψυχραιμία του στην αναμέτρηση της Αργεντινής με την Ουρουγουάη (0-2) στο «Μπομπονέρα» κι έπιασε από τον λαιμό αντίπαλό του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην άσεμνη χειρονομία του  στον Ολιβέιρα, αλλά και στο επεισόδιο που είχε ο Μανουέλ Ουγκάρτε με τον συμπαίκτη του «Pulga», Ροντρίγκο Ντε Πολ.

«Είναι φυσιολογικό. Αυτού του είδους τα παιχνίδια, Προκριματικά... Κόντρα στην Ουρουγουάη είναι πάντα έτσι. Προτιμώ να μην πω αυτό που πιστεύω», είπε αρχικά ο Λιονέλ Μέσι για να συνεχίσει λέγοντας: «Οι νέοι πρέπει να μάθουν να σέβονται από τους μεγαλύτερους. Αυτό το ντέρμπι ήταν πάντα έντονο, σκληρό, αλλά πάντα με πολύ σεβασμό. Πρέπει να μάθουν λίγο», κατέληξε.

Οσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα και την ήττα της Αργεντινής μετά από οκτώ σερί αγώνες: «Ήταν δύσκολο για εμάς να παίξουμε. Ηταν έντονο ματς. Εχουν γρήγορους παίκτες από τη μέση και μπροστά. Ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε το παιχνίδι μας», είπε ο «Pulga». Και πρόσθεσε: «Δεν ήμασταν ποτέ άνετα. Δεν βρίσκαμε τρόπο να έχουμε την μπάλα και να έχουμε την κατοχή. Είναι μια ομάδα, που λειτουργεί καλά και υπήρξε πρόβλημα για εμάς».