Σκαλόνι: «Δεν είμαστε ανίκητοι επειδή κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Λιονέλ Σκαλόνι

i

PrtScr

Σκαλόνι: «Δεν είμαστε ανίκητοι επειδή κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Κώστας Τόπας 12:01 - 17.11.2023

Μετά την ήττα από από την Ουρουγουάη, ο τεχνικός της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι τόνισε ότι το βραβείο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που κατέκτησε στο Μουντιάλ του Κατάρ η ομάδα του, δεν την καθιστά ανίκητη.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τη σκληρή ήττα με 2-0 της Αργεντινής από την Ουρουγουάη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των Προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 στο «Μπομπονέρα».

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν ήμασταν ποτέ άνετα. Τους άξιζε η νίκη, χωρίς αμφιβολία. Δεν βρήκαμε ποτέ τον τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να το διορθώσουμε με κάποιες αλλαγές. Φαίνεται ότι δεν ήταν η μέρα μας, αλλά επαναλαμβάνω, είναι η τιμή τους για το πώς έπαιξαν», ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Παγκόσμιων πρωταθλητών.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έδειξε αρκετά σημάδια ότι μπορεί να ξεφύγει από δύσκολες καταστάσεις. Εδώ χάνεις και κερδίζεις ως ομάδα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν θα χάσουμε ποτέ», σχολίασε ο Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου. 

«Δεν είμαστε ανίκητοι, το είπα και θα συνεχίσω να το λέω. Ο παίκτης νιώθει την υποστήριξη κόσμου, ελπίζω να είναι πάντα έτσι», κατέληξε ο τεχνικός της «Αλμπισελέστε».