Μπέκαμ: «Ο Μέσι θα εμπνεύσει τη νέα γενιά Αμερικανών ποδοσφαιριστών»

Ντέιβιντ Μπέκαμ - Λιονέλ Μέσι

Μπέκαμ: «Ο Μέσι θα εμπνεύσει τη νέα γενιά Αμερικανών ποδοσφαιριστών»

Ιάσονας Τσίλης 14:31 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 17.11.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε για ακόμη φορά με διθυραμβικά σχόλια για τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας μάλιστα, ότι θα αποτελέσει έμπνευση για τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών.

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στο MLS για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού και ανέβασε κατακόρυφα το επίπεδο στο πρωτάθλημα της Αμερικής.

Ο Αργεντινός αστέρας, βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορίας της, αλλά το μεγαλύτερο του επίτευγμα ήταν το πόσο αύξησε το ενδιαφέρον για το MLS, με την παρουσία του.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος είναι ένας εκ των μεγαλύτερων θαυμαστών του Μέσι και ο άνθρωπος που τον έφερε ουσιαστικά στην Αμερική, δήλωσε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι κατάφερε να φέρει έναν τέτοιο παίκτη στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι.

«Είναι ακόμα δύσκολο όταν κάποιος γυρίζει προς το μέρος μου και λέει ότι η Ίντερ Μαϊάμι έχει τον Λιονέλ Μέσι να το πιστέψω, ξέρεις. Είναι μεγάλη περηφάνεια για μένα να έχω ως ιδιοκτήτης έναν τέτοιο παίκτη, τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, στην ομάδα μας.

«Πάντα γνωρίζαμε ότι το να φέρουμε τον Λίο στην Αμερική, όχι μόνο στο Μαϊάμι, ήταν το δώρο μας στην Αμερική και το MLS. Επειδή κάποιος σαν αυτόν αλλάζει το παιχνίδι.

Ξέρετε, κάποιος σαν αυτόν εμπνέει μια άλλη γενιά ποδοσφαιριστών. Και γι' αυτό θέλαμε να τον φέρουμε στην ομάδα. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε πρωταθλήματα. Φυσικά, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Η «κατάρα» της Σαουδικής Αραβίας στοιχειώνει ακόμα τον Μέσι
WORLD CUP

12:44 - 17.11.2023

Η «κατάρα» της Σαουδικής Αραβίας στοιχειώνει ακόμα τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του στην εθνική Αργεντινής γνώρισαν την πρώτη τους ήττα, μετά από περίπου έναν χρόνο, όταν η Σαουδική Αραβία είχε πετύχει σπουδαία νίκη απέναντι στην «Αλμπισελέστε» για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Αλλά ένας από τους λόγους που τον αγοράσαμε ήταν για να εμπνεύσουμε και την επόμενη γενιά ποδοσφαιριστών στην Αμερική. Να θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές. Οπότε με το να τον φέρουμε το πετυχαίνουμε αυτό κι είναι σημαντικό για εμάς", είπε ο παλαίμαχος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του Μπέκαμ.