Η Μπολόνια επιμένει για Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σύμφωνα με τους Ιταλούς
i

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ / © Intime

Η Μπολόνια επιμένει για Ρέαμπτσιουκ και ο Ολυμπιακός για υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σύμφωνα με τους Ιταλούς

Sportal newsroom 20:51 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 21:08 - 21.01.2023

Η Μπολόνια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν το συζητά δίχως να μπει υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι. Στη λίστα της ιταλικής ομάδας και ο Κυριακόπουλος.

Το όνομα του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζει να παίζει στo ρεπορτάζ της Μπολόνια, αφού ο σύλλογος της Ιταλίας δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για απόκτηση του Μολδαβού μπακ. Σύμφωνα με την «Tutto Mercato», ο σύλλογος της Serie A συνεχίζει να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την μετακίνηση του παίκτη.

Ο Μαρσέλο, ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ: Όλο το ρεπορτάζ για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:50 - 20.01.2023

Ο Μαρσέλο, ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ: Όλο το ρεπορτάζ για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό

Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει στο Sportal όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ, με βάση τις συνθήκες για τους Μαρσέλο, Ραμόν και Ρέαμπτσιουκ.

Η ομάδα της ομώνυμης πόλης ζητάει από τους «ερυθρόλευκους» την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι, και την προαιρετική οψιόν αγοράς με το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, εκεί που φαίνεται να διαφωνούν οι Πειραιώτες είναι στο γεγονός πως εκείνοι επιθυμούν υποχρεωτική απόκτηση μετά το πέρας του εξαμήνου.

Με τον Ραμόν να φτάνει στην Ελλάδα, οι παίκτες που αγωνίζονται στο αριστερό άκρο της άμυνας γίνονται τρεις και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο μικρό ρόστερ που επιθυμεί να κρατήσει ο Μίτσελ. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν φημίζεται για την ευκολία με την οποία παραχωρεί τους παίκτες του, αφού για να παραχωρήσει κάποιον από αυτούς θα πρέπει να αξίζει τον κόπο.

Πάντως, η Μπολόνια δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αν δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ, αφού ήδη έχει βρει τις εναλλακτικές λύσης για το μπακ που ψάχνει. Συγκεκριμένα, αν ο 25χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού δεν φτάσει στην Ιταλία, τότε οι «ροσομπλού» θα στραφούν στις περιπτώσεις των Καλαφιόρι (Βασιλεία) και Κυριακόπουλο (Σασουόλο).