Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ραμόν! (pics)
i

Ο Ραμόν στην άφιξή του για τον Ολυμπιακό/©ΙΝΤΙΜΕ

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ραμόν! (pics)

Διονύσης Βερβελές 22:40 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 20.01.2023

To πόδι του στην Ελλάδα πάτησε ο Ραμόν Ράμος Λίμα, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει με τον Ολυμπιακό το διάρκειας 4,5 ετών συμβόλαιο του.

Στην Ελλάδα αφίχθηκε λίγο μετά τις 22:00 το προσεχώς νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ, πλέον μπαίνει στη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την ένταξή στου στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, από τη στιγμή που όλα θα πάνε καλά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαρσέλο, ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ: Όλο το ρεπορτάζ για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:50 - 20.01.2023

Ο Μαρσέλο, ο Ραμόν και ο Ρέαμπτσιουκ: Όλο το ρεπορτάζ για τη θέση του αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό

Ο Διονύσης Βερβελές αναλύει στο Sportal όλα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον Ολυμπιακό για τη θέση του αριστερού μπακ, με βάση τις συνθήκες για τους Μαρσέλο, Ραμόν και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ραμόν αναχώρησε την Πέμπτη από τη Βραζιλία και με πτήση μέσω Μονάχου, αφίχθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Ο Βραζιλιάνος μπακ, αφήνει έτσι τη Φλαμένγκο, για να ακολουθήσει τη διαδρομή του συμπατριώτη του Ροντινέι, που μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, άφησε τη Βραζιλία για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Ραμόν έγινε αντιληπτός και από φίλους του Ολυμπιακού που ήταν στο αεροδρόμιο, δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφηθεί μαζί τους. Έδειχνε άνετος, χαμογελαστός για την επόμενη σελίδα της καριέρας του που ανοίγει στους πρωταθλητές Ελλάδας…