Η Αλ Νασρ... παρακολουθεί στενά τον Μαρσέλο
i

Μαρσέλο / © Intime

Η Αλ Νασρ... παρακολουθεί στενά τον Μαρσέλο

Sportal newsroom 17:44 - 20.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 20.01.2023

Στο... κατόπι του Μαρσέλο φαίνεται να βρίσκεται η Αλ Νασρ, η οποία θέλει να πετύχει την επανασύνδεση του Βραζιλιάνου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η υπόθεση Μαρσέλο φαίνεται να είναι αρκετά πολύπλοκη, αφού ο Βραζιλιάνος ναι μεν δεν έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, το οποίο λήγει το 2023, ωστόσο το τοπίο για το μέλλον του παραμένει θολό.

Στη... γωνία όμως καραδοκεί η Αλ Νασρ αφού όπως αναφέρει δημοσίευμα της A Bola, ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στο κατόπι του 34χρονου αμυντικού εδώ και αρκετό καιρό, προκειμένου να πετύχει την επανασύνδεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, το ίδιο άρθρο αναφέρει πως ανεξάρτητα από την ημερομηνία της επικείμενης αποχώρησης του παίκτη, οι Σαουδάραβες αναλύουν ήδη την κατάσταση στα παρασκήνια και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση σε περίπτωση που υπάρξει πρόσφορο έδαφος.

Θυμίζουμε ότι ήταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν 25.000 κόσμος υποδέχτηκε τον Μαρσέλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον αριστερό μπακ ωστόσο να μένει πίσω σε σχέση με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και να αγωνίζεται πολύ λιγότερο από το αναμενόμενο.