Μαρσέλο, Τσέριν, Μαντσίνι και Μπράντον Τόμας έχουν βρει το αγαπημένο τους «θύμα» (vids)
i

Τσέριν, Μαντσίνι Μπράντον Τόμας και Μαρσέλο/©SPORTAL

Μαρσέλο, Τσέριν, Μαντσίνι και Μπράντον Τόμας έχουν βρει το αγαπημένο τους «θύμα» (vids)

Κώστας Τόπας 09:34 - 12.01.2023

Τι κοινό έχουν οι Μπράντον Τόμας, Ντάνιελ Μαντσίνι, Άνταμ Τσέριν και Μαρσέλο; Εχουν από έναν αγαπημένο αντίπαλο…

Η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, είχε καθαρίσει στη Μεσσηνία και ουσιαστικά σφραγίστηκε στην Τούμπα με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε ο Μπράντον Τόμας στο 11ο και το 13ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, ο 27χρονος επιθετικός έφτασε τα τέσσερα τέρματα στην τρέχουσα σεζόν. Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι ότι ο Μπράντον Τόμας τα τρία γκολ που έχει σκοράρει, τα έχει πετύχει κόντρα στην Καλαμάτα για την διοργάνωση του Κυπέλλου. 

Στο παιχνίδι του Άρη με τον Λεβαδειακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο Ντάνιελ Μαντσίνι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Ετσι έφτασε τα τέσσερα τέρματα τη φετινή σεζόν. Από αυτά όμως, τα τρία τα έχει πετύχει κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας. Σκόραρε δύο γκολ στο πρωτάθλημα τον περασμένο Αύγουστο κι ένα τώρα για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» με 2-0 και με συνολικό σκορ 5-0, προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει πλέον ο ΠΑΟΚ. Στη ρεβάνς του Βόλου, ο Άνταμ Τσέριν σκόραρε το ένα εκ των δύο τερμάτων για τους «πράσινους». Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο 23χρονος μέσος βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με αντίπαλο τον Βόλο. Αρχικά, είχε σκοράρει ένα τέρμα στο πρωτάθλημα, ένα στο πρώτο ματς Κυπέλλου στη Λεωφόρο και τώρα πρόσθεσε ένα ακόμα στην αναμέτρηση στο «Πανθεσσαλικό». Συνολικά μετράει τρία γκολ τη φετινή σεζόν, όλα με αντίπαλο τον Βόλο.

Τέλος, ο Ολυμπιακός αν κι αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο, πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet χάρη στο 4-1 του πρώτου αγώνα. Ο Μαρσέλο ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στο Περιστέρι χάρη στο υπέροχο τέρμα που σημείωσε. Ο Μπουχαλάκης από τα δεξιά έψαξε τον Βραζιλιάνο στο δεύτερο δοκάρι, ο Μαρσέλο σηκώθηκε στον αέρα και με πανέμορφο εναέριο τελείωμα έκανε το 2-1, πανηγυρίζοντας μάλιστα με το «siu» του Ρονάλντο. Αυτό ήταν το δεύτερο φετινό του τέρμα με τους Πειραιώτες φέτος αλλά και το δεύτερο γκολ κόντρα στον ίδιο αντίπαλο, τον Ατρόμητο.