Η «Mundo Deportivo» κρατά ανοικτή την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Λάτο
i

Τόνι Λάτο / © Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images/Ideal Images

Η «Mundo Deportivo» κρατά ανοικτή την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Λάτο

Sportal newsroom 18:24 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 19:20 - 12.01.2023

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Τόνι Λάτο, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Βαλένθια στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ, με τη «Mundo Deportivo» να τον εκθειάζει διατηρώντας τους Πειραιώτες στο... κόλπο της απόκτησης του.

Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός... ψάχνεται στην αγορά και ένα από τα ονόματα, που βρίσκονται στο στόχαστρο του είναι αυτό του Τόνι Λάτο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και η περίπτωση του 25χρονου άσου φαίνεται πως εξετάζεται σοβαρά.

Μάλιστα, το «CADENA SER» είχε αποκαλύψει ότι η Βαλένθια έκανε πρόταση για μονοετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Λάτο, με σημαντική μείωση στις αποδοχές του, η οποία απορρίφθηκε άμεσα. Συγκεκριμένα, οι ατζέντηδες του παίκτη δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να εξετάσουν την προσφορά.

Ωστόσο, μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στον ημιτελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου μοίρασε μια ασίστ και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου, οι «νυχτερίδες» ενδέχεται να επιστρέψουν με νέα πρόταση.

Αυτό ισχυρίζεται κατά κάποιον τρόπο η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα «Mundo Deportivo», η οποία αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του 25χρονου οπισθοφύλακα, αλλά και στην πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του.

«Πολύ καλή εμφάνιση στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε και ο Τόνι Λάτο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, ενώ έχει και πρόταση από τον Ολυμπιακό. Όπως φαίνεται, θα είναι παίκτης 'κλειδί' στη μεταγραφική δραστηριότητα του κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η «Mundo Deportivo», διατηρώντας τους «ερυθρόλευκους» στο... κόλπο της απόκτησης του 25χρονου μπακ.