«Η Ναντ παρακολουθεί τον Ματιέ Βαλμπουενά»

«Η Ναντ παρακολουθεί τον Ματιέ Βαλμπουενά»

Sportal newsroom 19:39 - 24.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 24.12.2022

Η Ναντ φαίνεται να βρίσκεται στο κατόπι του Ματιέ Βαλμπουενά, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα γαλλικού Μέσου

Το μεταγραφικό «παζάρι» του Ιανουαρίου πλησιάζει και οι ομάδες ψάχνουν να καλύψουν τις όποιες ατέλειες από το καλοκαίρι. Μία από αυτές είναι και η Ναντ, η οποία βρίσκεται μία «ανάσα» από τον υποβιβασμό και ψάχνει τρόπο να καλύψει τα κενά της, ειδικά στο επιθετικό της κομμάτι.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου μοιάζουν να έχουν βρει την λύση η οποία ακούει στο όνομα «Ματιέ Βαλμπουενά». Οι «Κανάριοι» μοιάζουν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την «Foot-Sur7», προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την γραμμή κρούσης του κλαμπ της Ligue 1.  

To παράδοξο μάλιστα είναι πως ο βραχύσωμος επιθετικός δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια του Europa League, αφού στο πρώτο βρισκόταν στον πάγκο και στο δεύτερο ήταν τραυματίας.

Θυμίζουμε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά διαγνώσθηκε με θλάση τρίτου βαθμού στους προσαγωγούς τον περασμένο Οκτώβρη και ως εκ τούτου είχε μείνει εκτός σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακό πριν το Μουντιάλ. Εντούτοις, ο ίδιος φαίνεται να επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων προκειμένου να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.