Η Νέα Σαλαμίνα θα βραβεύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς
i

Γιοβάνοβιτς / © Intime

Η Νέα Σαλαμίνα θα βραβεύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Sportal newsroom 20:35 - 30.11.2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα λάβει τιμητική διάκριση από τη Νέα Σαλαμίνα, για την προσφορά του στα γήπεδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς προπονητές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας υπάρξει για αρκετό διάστημα στην χώρα μας.

Τελευταία του άφιξη ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο φέτος διεκδικεί - και φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο - το πρωτάθλημα. Πιο πριν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ως παίκτης και αργότερα ανέλαβε τεχνικός, ενώ έχει προπονήσει ακόμη τις Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή.

Με το πρωτάθλημα να έχει διακοπεί, οι «πράσινοι» έχουν ταξιδέψει στην Κύπρο για να πραγματοποιήσουν τη χειμερινή τους προετοιμασία. Ένα από τα φιλικά που καλείται να δώσει το «τριφύλλι» είναι αυτό κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Μεγαλονήσου υποδέχεται στην έδρα της τον ΠΑΟ και ετοιμάζεται να βραβεύσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Την τιμητική του διάκριση θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 1500 φίλοι της αθηναϊκής ομάδας, αφού ο σύλλογος της κυπριακής λίγκας θα παραχωρήσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας αναφέρει τα εξής:

«Το ΔΣ θα τιμήσει και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, κύριο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.

Ο κύριος Γιοβάνοβιτς είναι από τις προσωπικότητες που έχει διαπρέψει σε όλες τις ομάδες που έχει εργαστεί και κατά γενική ομολογία είναι ένας άνθρωπος που χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού.»