Η Νιούκαστλ θα καταθέσει πρόταση στη Λέστερ για τον Μπαρνς

Μπαρνς-Ολιβέιρα

i

©Intime

Η Νιούκαστλ θα καταθέσει πρόταση στη Λέστερ για τον Μπαρνς

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:13 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:13 - 07.07.2023

Η Νιούκαστλ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στη Λέστερ για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, Χάρβεϊ Μπαρνς.

Η Νιούκαστλ «οδηγεί την κούρσα» για την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς της Λέστερ, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος των Άστον Βίλα, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ

Ο προπονητής της ομάδας Έντι Χάου θέλει έναν νέο αριστερό εξτρέμ και κάποιος μπορεί να φτάσει στο «St James' Park», εάν πουλήσει τον Άλαν Σεν Μαξιμίν, ο οποίος είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας. 

Η Νιούκαστλ ενισχύθηκε στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι από τη Μίλαν και η επόμενη προτεραιότητα του Χάου είναι να ενισχύσει τις επιθετικές του επιλογές. Ο Μπαρνς αναμένεται να αποχωρήσει από τη Λέστερ μετά τον υποβιβασμό της. 

Ο Χάου χρησιμοποίησε συχνά τους Αλεξάντερ Ισάκ, Μιγκέλ Αλμιρόν, Σεν Μαξιμίν και Άντονι Γκόρντον στις θέσεις ευρείας εμβέλειας την περασμένη σεζόν. Ο Σεν Μαξιμίν προσφέρει ενθουσιασμό στους οπαδούς των «καρακάξων», αλλά βέβαια η πώλησή του θα ενίσχυε τον προϋπολογισμό της Νιούκαστλ. Μένει να δούμε πόσα θα θέλει για τον Μπαρνς η Λέστερ, που πούλησε τον Τζέιμς Μάντισον στην Τότεναμ για 40 εκατομμύρια ευρώ. 

Υπήρχαν προτάσεις πριν από δύο μήνες ότι η Λέστερ θα απαιτούσε 50 εκατομμύρια ευρώ για τον 25χρονο, αλλά θα μπορούσε να αναγκαστεί να δεχτεί χαμηλότερη τιμή μετά την υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Η Γουέστ Χαμ έχει εξετάσει την περίπτωση του Μπαρνς, καθώς θέλει να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στα αριστερά της επίθεσης. 

Η Γουέστ Χαμ θα έχει μπόλικα χρήματα να ξοδέψει μόλις ο Ντέκλαν Ράις ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ με 122 εκατομμύρια ευρώ, αλλά επίσης ο Μόγες είναι μεγάλος «θαυμαστής» του Μπαρνς, ο οποίος σημείωσε 13 γκολ την περασμένη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Οι τρέχουσες επιλογές του Μόγες στα αριστερά, οι Σαΐντ Μπενραχμά, Μαξουέλ Κορνέ και Πάμπλο Φορνάλς, δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνουν στα «σφυριά» και την επόμενη σεζόν. Ο δεύτερος έχει καταπονηθεί με πολλούς τραυματισμούς από τότε που πήγε στην Μπέρνλι το περασμένο καλοκαίρι και είναι προς πώληση, ο Φορνάλς έχει ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του και ο Μπενραχμά θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό, προκειμένου να βρει μια νέα πρόκληση στη καριέρα του

Ο Αλγερινός εξτρέμ σκόραρε στη νίκη της Γουέστ Χαμ επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League τον Μάιο, αλλά δεν ήταν πάντα άξιος της εμπιστοσύνης του Μόγες.