«Η Ντόρτμουντ ετοιμάζει την πρώτη της πρόταση για τον Κωνσταντέλια»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

«Η Ντόρτμουντ ετοιμάζει την πρώτη της πρόταση για τον Κωνσταντέλια»

Κώστας Τόπας 13:31 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 06.04.2023

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα έχει καταγράψει 29 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και έξι ασίστ.

Το όνομα του 20χρονου Έλληνα μεσοεπιθετικό βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ανάμεσα τους και η Ντόρτμουντ, η οποία σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Ο εν λόω δημοσιογράφος ο οποίος ασχολείται με θέματα μεταγραφών στο ESPN, στη Marca αλλά και στην Πορτογαλική Record αναφέρει σε Tweet πως η Ντόρτμουντ είναι έτοιμη να κάνει την πρώτη της κίνηση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ για να τον πείσει να παραχωρήσει του Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ετοιμάζει μια προσφορά για τον 20χρονο Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ, Γιάννη Κωνσταντέλια», αναφέρει το σχετικό tweet του Τούρκου δημοσιογράφου. 

Πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα στην Τουρκία ανέφερε ότι η Γαλατασαράι κατέθεσε πρόταση ύψους 6.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ σε μπόνους, ωστόσο ο ΠΑΟΚ την αρνήθηκε. Νέα δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα έκαναν λόγο πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ετοιμάζεται να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 13 εκατομμύρια ευρώ για τον Κωνσταντέλια.