Η Original θα είναι παρούσα την Κυριακή στο ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ, πριν το ματς στο Φάληρο
i

ΑΕΚ, κόσμος/©intime

Η Original θα είναι παρούσα την Κυριακή στο ξενοδοχείο της αποστολής της ΑΕΚ, πριν το ματς στο Φάληρο

Κώστας Τσίλης 21:20 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:21 - 20.04.2023

Κάλεσμα για παρουσία στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ την Κυριακή πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έκανε η Original

Στην τελευταία προπόνηση πριν η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στα Σπάτα μετά από κάλεσμα της Original. Οι παίκτες και ο Αλμέιδα πήραν σημαντική ψυχολογική ενίσχυση και το έδειξαν από τις αντιδράσεις του. Τώρα η Original απευθύνει και πάλι κάλεσμα για να βρεθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα πριν από εκτός έδρας παιχνίδι. 

Ο στόχος του Αραούχο μετά την επέμβαση στο γόνατο - Πότε ελπίζει να επιστρέψει στη δράση
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:01 - 20.04.2023

Ο στόχος του Αραούχο μετά την επέμβαση στο γόνατο - Πότε ελπίζει να επιστρέψει στη δράση

Αύριο στην Μαδρίτη θα κάνει το χειρουργείο στο γόνατο ο Αραούχο, όμως για τον αρχηγό της ΑΕΚ ήδη η σκέψη είναι στον χρόνο που θα χρειαστεί για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Το κάλεσμα είναι για παρουσία στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή, λίγο πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και μάλιστα οι οπαδοί της Ένωσης αναμένεται να συνοδεύσουν με οχήματα το πούλμαν της ομάδας, μέχρι κάποιο σημείο της διαδρομής προς το Φάληρο. 

Αναλυτικά το κάλεσμα: "Το λέμε από τώρα γιατί η Κυριακή είναι τόσο κοντά και δεν κρατιόμαστε... Καλούμε όλον τον κόσμο της ΑΕΚΑΡΑΣ την Κυριακή στις 18.00 στο ξενοδοχείο που θα βρίσκεται η ομάδα (Kastri hotel, Ν.Ερυθραία), για εμψύχωση και αποθέωση στους φετινούς νταμπλούχους και όλοι μαζί μετά, συνοδεύουμε το πούλμαν της νίκης προς το λυόμενο... Μη λείψει κανείς ! Πρωτάθλημα και κύπελλο Δικέφαλε αετέ !!"