Επιφυλάξεις στην ΑΕΚ για τον διαιτητή Μάσα - Ήταν ο «12ος παίκτης του Ολυμπιακού» στο ματς με την Παρτιζάν

Νταβίντε Μάσα

i

© Intime

Επιφυλάξεις στην ΑΕΚ για τον διαιτητή Μάσα - Ήταν ο «12ος παίκτης του Ολυμπιακού» στο ματς με την Παρτιζάν

Κώστας Τσίλης 12:25 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 20.04.2023

Στην ΑΕΚ εξέφρασαν εμμέσως πλην σαφώς τις επιφυλάξεις τους για τον διαιτητή του κυριακάτικου ματς με τους «ερυθρόλευκους», με αναφορές στις αντιδράσεις των ανθρώπων της Παρτιζάν για την διαιτησία του Ιταλού στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να σηκώσουν κανέναν επικοινωνιακό... τυφώνα για τον διαιτητή του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Άλλωστε δεν το έχουν κάνει πριν από κανένα ματς. Όμως εμμέσως πλην σαφώς, εκφράζονται επιφυλάξεις για τον Νταβίντε Μάσα, που έχουν να κάνουν με πεπραγμένα του κατά το πρόσφατο παρελθόν σε παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». 

Μάλιστα αυτές οι επιφυλάξεις επί της ουσίας εκφράζονται και με επίσημο τρόπο. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebooκ, με δυο δημοσιεύματα που αφορούσαν τις αντιδράσεις από την πλευρά της Παρτιζάν για την διαιτησία του Ιταλού ρέφερι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι το 2017. Στην πρώτη ανάρτηση υπάρχουν οι δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν, σύμφωνα με τις οποίες «ο Μάσα ήταν ο 12ος παίκτης του Ολυμπιακού». 

Το σχόλιο του Τάσου Τσατάλη στην συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν «ιστορικά θέματα».  Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και στο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στην Λονδίνο. Με τους Άγγλους να έχουν πολλά παράπονα. Και ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση, από το ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ στο Λονδίνο (1-2 οι «ερυθρόλευκοι») με τις φάσεις στις οποίες οι «κανονιέρηδες» στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θεωρουν πως αδικήθηκε από τα σφυρίγματα του Ιταλού διαιτητή. Και το σχόλιο που την συνόδευε ήταν «ιστορικών θεμάτων συνέχεια». 

Το βίντεο που ανέβασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης: