Ο Αλμέιδα έβαλε ποδοσφαιρικά παπούτσια και έλαβε μέρος στην προπόνηση, παίζοντας άμυνα!
i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Ο Αλμέιδα έβαλε ποδοσφαιρικά παπούτσια και έλαβε μέρος στην προπόνηση, παίζοντας άμυνα!

Κώστας Τσίλης 15:32 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 19.04.2023

Παρόλο που "άνοιξαν" οι ουρανοί στα Σπάτα, ο Αλμέιδα όχι μόνο δεν σταμάτησε την δουλειά στην προπόνηση αλλά μπήκε και ο ίδιος στην άσκηση

Για τον Ματίας Αλμέιδα η προσήλωση στην δουλειά είναι απόλυτη, ανεξαρτήτως συνθηκών. Όχι μόνο τώρα που η ΑΕΚ έχει μπροστά της μια σειρά από κομβικά ματς για την μάχη του πρωταθλήματος. Αλλά από την πρώτη μέρα της δουλειάς. Επομένως μια ξαφνικά... καταιγίδα στα Σπάτα, ήταν αδύνατον να χαλάσει το πρόγραμμα της προπόνησης. 

Ο Αλμέιδα δούλεψε με τους παίκτες του, τόσο στα τελειώματα των φάσεων, όσο και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν. Σε δυο διαφορετικές ασκήσεις. Κάποια στιγμή "άνοιξαν" οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει δυνατά. Όχι μόνο ο Αλμέιδα δεν διέκοψε την άσκηση. Αλλά μπήκε και ο ίδιος για να συμμετάσχει και να παίξει άμυνα κάνοντας πρέσινγκ, σ' αυτούς που ξεκίνησαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού. 

O Τσίνο είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ούτε λεπτό
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:29 - 19.04.2023

O Τσίνο είναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ούτε λεπτό

Η ΑΕΚ έπαθε την πιο βαριά ζημιά αλλά ο Αραούχο ξέρει τι πρέπει να κάνει ακόμα και όταν δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και ο Αλμέιδα έχει στο μυαλό του επιλογές που ίσως να μην είναι και οι προφανείς. Γράφει ο Κώστας Τσίλης

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αργεντινός τεχνικός έπαιξε μπάλα μαζί με τους παίκτες του. Αλλά το γεγονός πως μπήκε στην άσκηση για να συμμετάσχει και αυτός, την στιγμή που ξεκίνησε η δυνατή βροχή, ήταν ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές του. 

Tags: