Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου και οι συμπτώσεις!

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η πιο βαριά ήττα του Λουτσέσκου και οι συμπτώσεις!

Μάνος Τσαλγατίδης 13:40 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 27.04.2023

Η ήττα με 4-0 που θύμισε Τσέλσι και οι κόκκινες κάρτες των Χατσερίντι και Μπράντον.

Πολύ άσχημη βραδιά για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτή της Τετάρτης 26/4 στην OPAP Arena, εκεί που οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 4-0.

Μάλιστα, το 4-0 από την ΑΕΚ είναι η βαρύτερη εγχώρια ήττα του Ρουμάνου τεχνικού στον πάγκο του Δικεφάλου (ουδέποτε είχε ηττηθεί με περισσότερα από δύο γκολ σε κάποιο παιχνίδι εντός συνόρων), ενώ αποτελεί ισοφάριση της πιο βαριάς ήττας που έχει στα 192 παιχνίδια που βρίσκεται συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ. 

Πιο συγκεκριμένα, στις 29/11/2018 ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 4-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι για τους ομίλους του Europa League.

Άξιο αναφοράς είναι πως κατά διαβολική σύμπτωση ένας παίκτης του ΠΑΟΚ ( Χατσερίντι) είχε αποβληθεί στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως συνέβη και απόψε με τον Γιάννη Κάργα. Τότε ο Ουκρανρός κεντρικός αμυντικός είχε δει τη κόκκινη κάρτα στο 6ο λεπτά, έπειτα από λάθος συνεννόηση του με τον Λέο Μάτος και άσχημο μαρκάρισμα του στη συνέχεια.

Όσον αφορά την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, αυτή είναι τον Γενάρη. Ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στις 26 Ιανουαρίου και ο Ισπανός φορ αποβλήθηκε για αντιαθλητική ενέργεια στον Σάρλια. Ακόμα μία σύμπτωση λοιπόν, αφού η τελευταία αποβολή παίκτη του Δικεφάλου είναι στην Αθήνα.