Η προοπτική του Αλμέιδα στην εθνική Αργεντινής και η απάντηση του «Πελάδο»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Η προοπτική του Αλμέιδα στην εθνική Αργεντινής και η απάντηση του «Πελάδο»

Κώστας Τσίλης 17:47 - 16.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 16.11.2023

Στην Αργεντινή γίνεται από τώρα συζήτηση για μελλοντική παρουσία του Αλμέιδα στην εθνική ομάδα, ωστόσο η απάντηση του τεχνικού της ΑΕΚ ήταν κατηγορηματική

Προφανώς και όλα όσα πετυχαίνει ο Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ, δεν περνούν απαρατήρητα γενικώς στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και ειδικώς στην πατρίδα του. Και δεν μοιάζει καν παράλογο το γεγονός πως υπάρχουν κουβέντες ακόμα και για την προοπτική να αναλάβει κάποια στιγμή ο «Πελάδο» και την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Άλλωστε τέθηκε σχετική ερώτηση στον Αλμέιδα από το «directvsports».

Ωστόσο η απάντηση του Αργεντινού τεχνικού ήταν ξεκάθαρη και κατηγορηματική. Και ως προς τα δεδομένα στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά τα δικά του. Έδειξε απόλυτο σεβασμό στον Σκαλόνι, που αυτή την στιγμή είναι στον πάγκο της ομάδας, αλλά απόλυτη αφοσίωση στο πρότζεκτ της ΑΕΚ. 

«Νομίζω ότι η ομάδα της Αργεντινής έχει προπονητή. Και θα πρέπει να έχει προπονητή, όσο ο Σκαλόνι θα θέλει να είναι. Είμαι καλά εδώ που είμαι, ζω στο παρόν και δεν σκέφτομαι πολύ τι θα γίνει στο μέλλον. Εχω ενέργεια για το «τώρα» και θέλω να το κάνω καλά. Τώρα αν ανοίξουν πόρτες εκεί (σ.σ. Εθνική Αργεντινής), εδώ έχω συμβόλαιο για άλλα 4 χρόνια» ήταν η απάντηση του Αλμέιδα, που για μια ακόμα φορά έδειξε πόσο αφοσιωμένος είναι στην ΑΕΚ.