Η Ρεάλ απάντησε στον Λαπόρτα με Φράνκο και ένα βίντεο 4,5 λεπτών (vid)

Οι οπαδοί της Ρεάλ στον τελικό

i

©intime

Η Ρεάλ απάντησε στον Λαπόρτα με Φράνκο και ένα βίντεο 4,5 λεπτών (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:08 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 18.04.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα.

Ο Τζουάν Λαπόρτα εξαπέλυσε ευθεία επίθεση προς τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση Νεγκρέιρα. «Επί 70 χρόνια, αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές στο γήπεδο είναι είτε πρώην συνεργάτες είτε πρώην παίκτες ή πρώην διευθυντές της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είναι η ομάδα του καθεστώτος, εκείνη που είχε πάντα τη δύναμη με το μέρος της», δήλωσε στην αρχική του ομιλία ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα πριν καν προχωρήσει στις απαντήσεις των δημοσιογράφων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Τζουάν Λαπόρτα και του απάντησε με ένα βίντεο 4,5 λεπτών, που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και περιέχει πολύ Φράνκο. Στο βίντεο οι «μερένχες» σχολιάζουν ότι οι Καταλανοί ανακήρυξαν ως επίτιμο μέλος τους τον Φράνκο το 1965, αλλά και ότι το «Καμπ Νοου» εγκαινιάστηκε από τον γενικό υπουργό του Φράνκο, Χοσέ Σολίς Ρουίθ.

Επιπλέον, οι Μαδριλένοι αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα σώθηκε τρεις φορές από την χρεωκοπία με τρεις αναδιαρθρώσεις από τον Φράνκο, ενώ τονίζουν πως οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν οκτώ πρωταθλήματα και εννιά Κύπελλα «Generalissimo» κατά τη διάρκεια του καθεστώτος.

«Όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα του καθεστώτος, θέλω να πω σε αυτόν που το λέει να σκάσει», είναι η ατάκα με την οποία κλείνουν το βίντεο οι «μερένχες». 

Tags: