Η ανανέωση του Μόντριτς και τα πέντε συμβόλαια που λήγουν

Λούκα Μόντριτς

i

©Photo by Richard Callis/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Η ανανέωση του Μόντριτς και τα πέντε συμβόλαια που λήγουν

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει την απόφαση να ανανεώσει τον Λούκα Μόντριτς, μετά τον Τόνι Κρόος, καθώς επίσης υπάρχουν ακόμη τέσσερα συμβόλαια που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά τον Τόνι Κρόος, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο και του άλλου θρύλου της ομάδας, Λούκα Μόντριτς.

Να θυμίσουμε, πριν λίγες μέρες ο Γερμανός μέσος δέχτηκε την πρόταση ανανέωσης των «μερένγκες» μέχρι το 2024 και θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και για την επόμενη σεζόν, συμπληρώνοντας έτσι μία δεκαετία στον σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Relevo», η διοίκηση της Ρεάλ έχει αποφασίσει να ανανεώσει τα υπόλοιπα τέσσερα από τα πέντε συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο Κροάτης μέσος θα λάβει πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, με σκοπό το δίδυμο στον χώρο της μεσαίας γραμμής μεταξύ του Κρόος και του Μόντριτς να πορευτεί και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν μαζί.

Παράλληλα, σκέψεις για ανανέωση συμβολαίου υπάρχουν και για τους Ασένσιο, Νάτσο και Θεμπάγιος. Σε ότι αφορά την περίπτωση του πρώτου, η βελτίωση του στην αγωνιστική εικόνα τους τελευταίους μήνες έχει αλλάξει το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση της ανανέωσης.

Τέλος, ο Μαριάνο Ντίαζ είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει σίγουρα από τη «βασίλισσα», καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντσελότι τις τελευταίες σεζόν.