Βάζει «φωτιά» ο Λαπόρτα και θυμίζει… Ελλάδα: «Η Ρεάλ ευνοείται πάντα διαιτητικά και τώρα το παίζει θύμα! Απίστευτο!» (vid)

Ο Χουάν Λαπόρτα.

Βάζει «φωτιά» ο Λαπόρτα και θυμίζει… Ελλάδα: «Η Ρεάλ ευνοείται πάντα διαιτητικά και τώρα το παίζει θύμα! Απίστευτο!» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα εξαπέλυσε επίθεση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τοξικότητα έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και καιρό και στην Ισπανία με τα δύο μεγαθήρια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα συχνά να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κινήσει διαδικασίες για τιμωρία των Καταλανών με αφιρμή το σκάνδαλο με τον διαιτητή Νεγκρέιρα. Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα σήκωσε το γάντι και με τη σειρά του επιτέθηκε στη «Βασίλισσα».

«Ένας σύλλογος που έχει ιστορικά ευνοηθεί σε θέματα διαιτησίας, η Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίζεται ως θύμα. Είναι απίστευτο. Είναι ανοησία», είπε σε έντονο ύφος ο Λαπόρτα και δείχνει διάθεση να υπερασπιστεί την ομάδα του στην υπόθεση Νεγκρέιρα και να μην αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να προκαλεί εντυπώσεις, ειδικά την τρέχουσα σεζόν που είναι πίσω στη βαθμολογία.

Ο Λαπόρτα εκτιμά ότι γι’ αυτό η Ρεάλ σηκώνει το θέμα, ώστε να καλύψει την αδυναμία της εντός συνόρων να διεκδικήσει τον τίτλο, αφού είναι δέκα βαθμούς πίσω.