Τσεφερίν για την υπόθεση Νεγκρέιρα: «Από τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο»

Αλεξάντερ Τσεφερίν

i

© Intime

Τσεφερίν για την υπόθεση Νεγκρέιρα: «Από τα πιο σοβαρά ζητήματα που έχω δει στο ποδόσφαιρο»

Sportal newsroom 13:06 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 03.04.2023

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, μίλησε για την υπόθεση Νεγκρέιρα τονίζοντας ότι είναι από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχει δει στο ποδόσφαιρο.

Η υπόθεση Νεγκρέιρα βαραίνει ακόμα την Μπαρτσελόνα με τα πράγματα να είναι αρκετά σοβαρά όπως φαίνεται. Πριν από λίγες ημέρες η UEFA είχε ανοίξει φάκελο για πιθανή παραβίαση των κανονισμών της ομοσπονδίας την περίοδο που φαίνεται ότι ο αντιπρόεδρος διαιτητών της ισπανικής ομοσπονδίας ήταν σε αυτό το πόστο.

Ο πρόεδρος της UEFA λοιπόν, Αλεξάντερ Τσεφερίν πήρε θέση για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι από τις πιο σοβαρές υποθέσεις που έχει δει στο ποδόσφαιρο. 

«Με έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για μια πραγματικά σοβαρή υπόθεση. Τόσο σοβαρή που, κατά την γνώμη μου, είναι από τις πιο σοβαρές που έχω δει στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ, όμως, να κάνω κανένα άλλο σχετικό σχόλιο για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή έχουμε μια πειθαρχική επιτροπή που έχει αναλάβει το ζήτημα και δεύτερον διότι δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την υπόθεση», ήταν τα λόγια του Τσεφερίν σε σλοβένικο μέσο.

Η Μπαρτσελόνα εδώ και αρκετό καιρό είναι καζάνι που βράζει με τα πολλά προβλήματά της. Εκτός από την υπόθεση Νεγκρέιρα οι «μπλαουγκράνα» έχουν και το θέμα του συμβολαίου του Γκάβι. Ένα πρόβλημα, για το οποίο η Έλτσε θέλει να κάνει ένσταση μετά το μεταξύ τους παιχνίδι. Πριν από λίγες ημέρες η La Liga έκανε αίτημα ο νεαρός παίκτης να σβηστεί από την ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα, το οποίο κι έγινε.

Ο λόγος για την διαγραφή του Ισπανού μέσου είναι η απόφαση του Εμπορικού Δικαστηρίου του Ciudad Condal ο παίκτης της Μπαρτσελόνα να παίζει με τη δεύτερη ομάδα. Κι αυτό γιατί, όπως είχε υποστηρίξει η La Liga, η κατάθεση των εγγράφων σχετικά με την ενσωμάτωση του νεαρού άσσου είχε γίνει εκτός χρονικών ορίων.